16. Runde i vinterturnering 2014/15.

Ref. modtaget søndag kl. 16:15 fra filosoffen.

Egentlig bedre vejr til dagens runde end DMI havde lovet os; + 4 gr. og moderat vind og INTET nedbør 

Måske var det derfor der blev præsteret ikke mindre end 4 birdies i dag ; Ervin og Lars begge hul 2, Flemming hul 13, samt Per hul 15. Første bold i dag Palle, Ervin og Lars, råbte også diskret til anden-bolen, at vi samlet havde brugt 7 slag, da vi gik fra greenen hul 2 (Palle lavede par) , men tilsyneladende havde ingen hørt noget ??

Vi havde også i dag, hjælp fra skovtrolden . Lars var OB på hul 8 , men pludselig trillede bolden ind på green.

Og så blev der efter runden i dag, ( af Ole ) konstateret at; det havde han aldrig oplevet før; 5 ( FEM ) dame-øl af en og samme spiller, på samme runde ! det kunne Hr. Olsen dog alligevel opnå i dag : Flot ! Han styrede nu sine frustrationer fint. Frustreret var Jimmi også da han over den afsluttende øl ytrede sig. hvordan kan man blive nr. 4 med 17 point på for-9. Det kunne man altså lige i dag da, både Lars, Ole og Ervin lavede 19 point.
Til gengæld kunne Jimmi ta` sig af længste drive; midt i fairway på hul 17, ud for bagerste bunker !

Tættest flaget, hul 6, tog Lars sig af.

Yderlige flotte slag, sørgede Ole for på hul 17, fra bagerste bunker, blev bolden lagt 7-8 cm fra hullet 

Og den gode Hr. Schmidt, havde kaffe, rundstykker, ost og marmelade med til hygge bagefter, fantastisk initiativ. Takker fra os alle.

Der var meget vådt derude i dag, enkelte mente at 9-huls banen måske ville være bedre at spille. Det må overvejres næste søndag. Hvis vi er lige antal næste gang, er der hulspil på programmet, men mon ikke alle dukker op 

Web: Note, Lars har et par smileys efter nogle sætninger, de kommer desværre ikke med over når jeg kopierer fra det ene til det andet. De står som firkanter.
/web