Afslutning i vinterturnering 2015/16.

Mod sædvane holdt vi idag vores afslutning, noget forsinket, da nogen var forhindret i sidste spillerunde. Lidt ærgerligt efter min mening. Sidste rigtige spilledag bør vi have afslutningen. Det må vi tage op, når vi fastligger programmet til generalforsamlingen i efteråret.

Hundehamrende koldt var det idag. Blæsevejr og 6-8 grader. Som optakt til eftersommerens Ryder Cup var foursomes valgt til spilleform. Holdsammensætning efter rangfølgen i vinterturnering.

Semifinaler over 9 huller.

Ole/Lars vs Per/Palle 3/1
Flemming/Jimmi vs Niels/Ervin 3/2

Finale
Flemming/Jimmi vs Ole/Lars 2/1

Broncedysten:
Niels/Ervin vs Per/Palle 1/0

Omkring sammensætningen til Ryder Cup må vi lige sludre lidt sammen - alle, for at få den sammensætning som ser mest lovende ud. Arbejder på dato sammen med TK. På grund af MID, er vi nødt til at flytte. Forsøger med lørdag den 20. august, da den er ledig i klubkalender.

Sammenkomst hos Inge og Lars.
Super herligt bord, som det fremgår af fotos under dette. Vi fik sunget vores klubsang, som Palle havde manuskript med til. Palle (damernes ven) havde ligeledes sørget for værtinde gave til Inge.

Præmieoverrækkelse, hvor 9-jernet havde sørget for præmier og web for de efterhånden traditionelle diplomer, krydret med en eller anden sild.

Lars øverst på skamlen som en fortjent vinder og samtidig den mest fremmødte spiller. Tillykke.

Der blev snakket en del og alle har hukommelse som en si. Gamle nisser. Jeg prøver at lave en eller anden opsamling hvor jeg samler alle årene. Hvem har holdt afslutning? Hvornår? Julefrokost? Deltagere? Resultaterne år for år. Når den er lavet, giver det måske idéer til yderligere udfydning.1000 tak til Inge og Lars for arrangementet.

Da hjemmesiden/doodle nu går i sommer hi, må det være de personlige mailbokse som benyttes hvis nogen har idéer til f.eks Starbuck tur til Langesø eller andre spændende baner. Det forlyder dog at Langesø ikke er så attraktiv endnu. 

Ses i SGK.....

/web