23. runde i vinterturnering 2018/19.

Web redaktøren er tilbage og straks findes der lidt slendrian igen. Nederst.

Dagens runde henlagt til Faaborg , stableford fra tee 57.

Dagens vejr. 7-8 grader, lidt byer ind imellem samt en kraftig vind fra vest. 10-14 m/s.

4 Tee-Clubbere og 2 gæster. 3 mand havde valgt at tage til et solbeskinnet Tyrkiet. Det er jo ikke til forstå. Det er da så herligt at spille vandpolo i Danmark.

De 3 herrer valgte lige at sende fotos fra morgenstunden:Efter nogen timer, sendte Bihl så følgende fotos af taberne til Bihl himself og Anders.

Taberne:


Fra dagens runde i Faaborg.
Undertegnedes 1. runde efter hjemkomst fra Spanien startede fantastisk med en givet birdie på hul 1. Det blev dagens eneste.

Steffen fortalte stolt at nu var det 4 runde i træk han skulle spille med den samme bold. Sådan noget må man bare ikke sige højt. Den forsvandt på hul 15.

Lars og Per havde deres kamp med bunkerne. Nogen af dem droppede de ud fordi de ikke mente de var spilbare. Per valgte så at slå bolden i bunkere igen, vist op til flere gange. Lars valgte at slå sand ud af bunkerne, desværre uden bold.

Topscore var undertegnede med samlet 30 point, Lars 27 og Ervin 25.

Greens i Faaborg er desværre blevet temmelig svampe ramte.
Når man kommer fra lyn hurtige og kuperede greens i Spanien, er det ufatteligt svært og ramme hastigheden. Det er tæt på der skal bruges driver på green. Det blev til mange 3 put for undertegnede. Ligeledes er Faaborg absolut ikke egnet til at gå med en elvogn UDEN BATTERI. Den tyske ven havde  været der og batteriet var glemt derhjemme. Det var op af bakke.

Ole tog et par foto inden runden.
Lørdag aften modtog jeg en lille sjov video på messenger. Den viste jeg drengene og havde på forhånd aftalt med Ole at han lige skulle optage det sådan lidt diskret. Det lykkedes. Håber I kan se den.    Video. Vil tillade mig at kalde det dagens højdepunkt. Læg mærke til de hop drengene laver da "hugormen" snapper ;-) Skal gerne indrømme at jeg hoppede selv da jeg så den første gang.

Så til slendrian:
Efter 6 uger hvor web ikke har tjekket scorekort, kommer der slendrian allerede i første runde efter tilbagekomst. Gud ved hvor meget der har været af det, men undertegnede har været væk.

Men scorekort og hul 17 som er et par 4 hul. Point ser ud til at være rigtigt, så intet er foretaget, kun slag er forkerte, antager jeg, men husk når vi starter f.eks. TT, så er det DSQ.

Der bookes tider til alle i Svendborg 18 huls næste søndag, men det er sent på formiddagen, da de først frigjorte tider er snuppet. Greenkeeper har reserveret indtil kl. 10 på grund af rimfrost. Hvis ikke der er rimfrost, kan vi måske slå ud før. Det undersøges når vi ved mere om vejret.

Til afslutning den 31. marts er der booket tider. Her blev det kl. 10. Igen måske kan vi luske ud før. Der har været nævnt alternativ spilform, hvis alt er afgjort inden. Det er der absolut intet der tyder på. Alt kan da vist ske endnu. Både podiepladser og hul konkurrencer kan flyttes særdeles meget rundt endnu.


Forbehold tyrk og slavefejl.............

Web....................