10. runde i vinterturnering 2018/19.

7 tilmeldte Tee-Clubbere og 1 gæst. Umiddelbart inden Tee-Off, meldte Horne fra grundet en overbelastningsskade i håndleddet, efter flere timers badminton i løbet af ugen. Han er altså ikke 20 år længere, men bedstefar flere gange. Mon ikke han snart "lærer" det.

Vejret: -1 til + 1 grad og frisk vind. Overskyet. Efter Chill Factor burde det have været hunde hamrende koldt. Men de glade golfere var klædt rigtigt på. Ingen frøs efter de forskelliges udsagn. Ervin fandt ud af at Termo Kedeldragt ikke egnede sig til golf. Fint varmt, men skutte til at svinge i.

Ervin som Mumietrold:Spillet:

Hul 1: Et godt drive fra Lars med masser af tril og rul. Nogen mente at det sidste tril var meget heldigt og bolden lige sneg sig forbi klodserne fra Tee 48. Lars mente selv den var langt forbi:Vi fortsætter lige med Lars. Nærmest hul på 10 og rundens eneste birdie.

Undertegnede havde en "Ervin" på hul 6. Klang ind i træer til højre og ind igen lige før sø.
2. slag til forgreen og 3,5 m put og i til en par. Hvor svært kan det være. God par.

9-jernet havde det svært idag. Lige hjemkommet fra sydens sol efter 4 runder golf dernede. Barske vilkår at komme hjem til. Vores vært til den efterfølgende julefrokost synes det var synd for ham. På bag 9 begyndte han at servicere 9-jernet. Hen til bolden, rense og finde en fordelagtig tue og ligge den på. Så var bolden klar, når han kom frem. Det gik meget bedre på bag 9. 1 point mere, og humøret i top efter runden.

Dagens topscorer var undertegnede med 33 point, Jimmi med 32 og Lars med 27.

Efter runden lidt hygge ved golfshoppen. Gløgg og småkager.

Julefrokost:

Per Bihl havde påtaget sig den. Rigtig fint arrangement som vi siger 1000 tak for. Vi fik også lige hilst på kæresten.

Ole som lige P.T. er gæst, havde lavet et snapsebæger til vores nyeste medlem Per (junior).
De fleste havde husket bægeret hjemmefra. Dog havde 2 formastelige glemt det. Der blev diskuteret straffe for forseelsen. Skulle det være strafslag i dagens runde? Det løb vist ud i sandet.

Vi fik sludret om mangt og meget, blandt andet 10 års jubilæums tur i 2019. Men der kom ikke noget konkret ud af det. (som jeg hørte det).
Det blev til adskillige hyggelige timer hos Per Bihl.

Fotos:
------------------------------------------------------

Forslag: Det kan være svært at få afviklet en Texas scramble, da modellen siger "fuldtallig"
Når vi spiller Texas er der 120 point i spil for runden. I en almindelig runde kan der være op til 72 point i spil. For ikke at lave for store pointforskelle foreslås følgende:
Der kan spilles Texas med 7 tee-clubbere og 1 gæst. Den Tee-Clubber som mangler tildeles 2 x 7 point som er laveste score. Runden for den som ikke deltager i Texas, kan ikke indgå i kravet om minimum 180 huller. 

Dette forslag vil gøre det nemmere at få afviklet en Texas scramble.

------------------------------------------------------

18 huls Svendborg lukkes nu for vinteren. Vi spiller Faaborg næste søndag kl. 10. Der er booket en 4 bold til de tilmeldte. Hvis der skulle komme flere så book en ekstra tid i golfbox.

Et stort ØV. Hele dagens opdatering er lavet 2 gange. Da jeg var færdig første gang og skulle gemme, gik programmet helt i udu. Total omstart. ØV-sur røv.

Ses.
/web.

Forbehold tyrk og slavefejl.............