6. Runde i vinterturnering 2014/15.

Vestfyn var valgt til dagens runde. Vejrudsigten ugen igennem havde lovet regn i stænger, den blev heldigvis justeret lidt ned og runden bød på 8-10 grader, hård vind og støvregn. Men alligevel et "lortevejr", vi har jo været så godt vant.

Idag deltog en enkelt gæst i form af Lars´s søn Klaes. Han var aldeles ubeskeden og gik den bedste samlede runde. Specielt bag 9 var god. 39 brutto - 19 point i stableford.

Hos Tee-Clubberne var det Lars som var bedst på dagen, med bruttoscore på 93, efterfulgt af Per med 94 og undertegnede med 95. Samme rækkefølge efter pointgivning i vores "system".

Længste drive tog Ole sig af.

OOOOOOOOOOg såååååååååååååååå ..... en mand har de sidste gange formået at være manden i centrum, forskyldt - uforskyldt men i centrum har han sku været.

Ugen op til forrige runde, ebola, aids, influenza ramt, så fup og svindel med sit spillehandicap. Derefter beder han om nåde og mild straf. Golfguder, kirke, religon, jurister, dommere og lægmænd har været inde over, for bl.a. at udmåle straffen.

En ekstra omgang øl til kliken, den sad vi så og ventede på idag. Igen udmærker han sig - ingen øl.................... Var der nogen som sagde straføl?

Nå så på dagens runde - igen i centrum. Et spektakulært slag fra 160 m på hul 3 - (Lars siger et rigtig godt slag) - den rammer pinden, løber 7 m væk og som den naturligste ting i verden, bliver den herefter sendt i koppen til en birdie.

Tja, vi er ikke færdige med Per endnu.... Nærmest hul tog han også, den eneste som ramte green. Men den var vist ikke mere end lige på.

Bolden som gik forrest havde en pudsig episode på hul 6. Alle 3 udslag lå indenfor et par meter. Meget usædvanligt. Ja det pjat var Per da også lige med i.


Spilleprogram. Ikke nogen hemmelighed at ikke alle kigger på dagens program. 6 mand spillede slagspil fra gul og 3 mand spillede stableford. Da vi kører med et specielt system, var der heldigvis en løsning på det, så ingen får en "disker"......

De sidste gange vi har spillet, har der været oceaner af ventetider og rundetider som har været temmelig lange. Idag var boldene nogenlunde sat sammen og med lidt snyd i den planlagte rækkefølge. Kun bold 2 fik ventetid ved 2 huller. Så var den der igen - PEEEEEEEEEEEEER Out eller væk, tilbage og slå igen. Bold 3 fortæller rigtig glade at de overhovedet ingen ventetid havde og undertegnede mener at kunne huske at de også nåede hul 18 inden vi andre kørte hjem.

På hjemturen foreslog Ervin at vi skulle holde en julefrokost i starten af december, ude i golfrestauranten, hvis muligt. Den kan vi jo lige spekulere lidt over, eller kommentere på doodle.

Ses næste søndag til STABLEFORD FRA RØD TEE.....

/web