1. runde i vinterturnering 2016/17.

Endnu en fantastisk golfsommer er desværre slut. Rigtig mange gode dage med masser af tril og rul. Det er blevet efterår og lidt trist vejr. Men så er det sku godt der er noget der hedder Tee-Club. Dejlige behagelige folk at tilbringe sine søndage med, de næste måneder. Det gør vinteren lidt kortere.

Premiere på nye tiltag. 4 selvstændige konkurrencer som ikke på nogen måde hænger sammen. Ekstra point eksisterer ikke mere.

1. Gennemgående golfturnerig.
2. Gennemgående nærmest hul.
3. Gennemgående nærmest hul i 2. slag.
4. Gennemgående længste drive.
I længste drive er det ikke alle som deltager hver gang. I visse tilfælde kan et jern eller en wood være mere fordelagtigt for den enkelte. Det er op til en selv.

Det vil sige vi forsøger at lave en del konkurrence på HVERT ENESTE hul vinteren igennem.
Et par dage før søndagsrunden, laver jeg lige en pdf fil med hulforløbet på den bane vi skal spille. Så kan man ytre sig på doodle, hvis nogen ikke mener den er hensigtsmæssigt lavet.

Dagens runde. 6 mand tilmeldt og ligeså mange fremmødt. Fantastisk.
Vejret - egentlig ganske behageligt til golf. Stort set ingen vind, 10 grader, overskyet men tørt på hele runden.

Lodtrækning:
Bold 1: Lars, Per og Niels
Bold 2: Jimmi, Palle og Ervin.

Per lagde ud med brask og bram på hul 1. En god meter fra pinden og birdie. Egentlig kendetegnende for Per´s runde som var ganske god. Mange puts fra 7-8 m blev holet og så gjorde det heller ikke noget at der lige var et par "Erviner" også. Lars og undertegnede snakkede på et tidspunkt om ikke vi bare skulle give Per dem på under 3 meter. Han holede dem jo alligevel. Men det endte vi med IKKE at gøre.
Det var eneste birdie på runden. Ellers var det småt med spektakulære episoder. Lars mener dog at han skal anerkendes for en "blad" saves fra bunker. Det være hermed gjort. Han havde dog også en alm. sandsaves. På hul 10 kom han lige op fra bunker til forgreen. 11 meter til kæppen, men i med den. Bum og en par på hullet.

Som skrevet - Per bedst på dagen med samlet 35 point, web 33 og Ervin 32.

Som der er skrevet på siden med nærmest hul, har jeg endnu ikke fundet den optimale registrering. Men det skal nok komme.


Ses. næste søndag i Langesø.


/web