3. runde af "Klub 81 Tour" afviklet i Faaborg.

En skidt vejrudsigt, nogen havde waders med. Det blev som så ofte ikke som ikke som forudsagt. Under runden 2-3 dryp, sol og temperaturer på den gode side af 18 grader.

Lidt haltehans med hensyn til spillere. En havde for meget om ørerne, så et afbud herfra. En havde glemt det, men nåede dog frem og fik spillet 16 huller. En enkelt fik brudt en gammel rygskade op og måtte afbryde runden. Surt og god bedring til Per.

Bortset fra det fik vi en fin runde, med Ervin som bedste mand i 36 point (Der har været fintælling, tager scorekort med på mandag- annulleret, undertegnede lider af synsfejl. ;-(). Palle var godt med. 19 point på for 9, men derefter gik der lidt skrudder/mudder i det. Bolde væk og 3 streger i rap. - Hvem sagde møjspil? Palle endte med 30 point på dagens 2. plads. Resten undlader jeg at skrive om, men ordet psykiater var oppe at vende. Nogen trænger vist til et eller andet mentalt.

Efter den obligatoriske fadbamse, var det afgang. Meeeen Ervin og Flemming synes ikke de havde fået nok golf, så de ville snuppe 9 huller mere. Undertegnede hoppede med. Men ak, efter et par halvdårlige slag og "ET PAR DRYP" foroven opgav de efter hul 7. Undertegnede gik så de sidste 11 huller alene. Kun få gode slag og 5 mistede bolde.

Under indtagelsen af fadbamsen snakkede vi præmier til afslutning i Glamsbjerg den 1. juli. Beslutningen blev at 1. præmien var "Æren", men vi tog alle en gave med til en værdi af 50-100 kr. Det kunne være golfrelateret eller måske vin.
Disse præmier tager vi så med til Tyskland og spiller om der.

Resultater er online.

Hygge
/Webmaster