17. runde i vinterturnering 2013/14. Så var det hævnens time.....

Endnu engang var var vi særdeles heldige med vejret. Ca. 6 grader, en anelse sol, en par smådryp, det hele  krydret med 10 m/s.

6 Tee-clubber til start. Palle lovlig undskyldt. Barnedåb i nærmeste famile. Tillykke med det.

Idag var det Lars der havde svinget sat rigtig. Ihvertfald når vi snakker chip, stort set ind og i hver eneste gang. Fornemt.
Per var ikke meget efter, men af gode grunde ved jeg ikke hvordan han fik sig sneget til det resultat............... ;-)

9-jernet havde i ugens løb skrevet: Tager han en kiks eller et kiks med ?
Begge dele. Fine dejlige Tudekiks, smagte godt og ja et par enkelte KIKS var der også på banen.

Total i stableford var det således: Lars 33, Per 32 og 9-jernet 31.
Nærmest hul og længste drive snuppede Per, gode ekstra point.
5 birdies var der på kontoen idag. Per og Lars begge på hul 5. Web på hul 2, 12 og 16.

Så det tuuunge...
Sidste søndag havde web og 9-jernet en rimelig hård duel på sidste hul, som faldt ud til web´s side. I ugens løb har der været en del mobning, så 9-jernet havde svoret hævn. Det fik han - endda 2 gange. På hul 9 holede han lige en 6 m for par, mens web måtte nøjes med en 6´er. Inden vi slår ud på hul 18 er 9-jernet 2 point foran. Han er alle steder på banen i træer og buske og slår sit 5 slag til 4 m fra hullet. Web ligger tværs green i 3 og for første gang på dagen, et chip ind til kæppen. YES når jeg lige at tænke, inden de 2 hundehoveder og hængerøve, lusede amatører, elendige klamphuggere, latterlige skidesprællere, talentløse skiderikker, impotente grødbønder, småbørnspædagoger og forbandene socialdemokrater, siger forkert flag......... Det havde de set, så denne "Sportsmanship" er skrevet bag øret...... Nå web fik 6-2 og 9-jernet 7-1, så han fik sin hævn.
Der var lige en lille trøst. 9-jernet kunne IKKE bruge dagens resultat til noget.....
Det var delme da ærgerligt ;-)

Februar er fødselsdags måned. Ikke mindre end 4 tee-clubber fylder år i denne måned.
Per og Lars havde hver deres fødselsdags øl med. Tak for det. Vi har nu passeret de 3 og 9-jernets er tilbage, 25. februar.

Efter runden snakkede vi tøj. Lars havde indhentet nyt tilbud i ugens løb. ´Foreløbig ingen afklaring. Lars i Proshoppen blev forespurgt og han kommer med et bud.

Der ryddes op i doodle, så der er klar til ny dialog i ugens løb.

Per mener at knæet kan holde til en tur på Faaborg banen næste søndag. Alle 6 fremmødte var enige i at prøve den igen. Jeg booker 2 tider ved 10 tiden.

Ps. Glem ikke at alt er skrevet med en smiley bag øret! Det kan ikke være anderledes i dette selskab.

Ses næste søndag.
/web