9. runde i vinterturnering 2013/14.

Svensk slagspil fra rød Tee.

Erwin nettoscore ud 41 hjem 34
Ole nettoscore ud 34 hjem 39
Per Horne ud 33 hjem 43 + tættest på hul Lars ud 41 hjem 34 Flemming ud 34 hjem 33 + længste drive

Hans Muurholm gæst ud 43 hjem 32

-----

En herlig varm vinterdag i helvede startede med 5 spillere og en gammel kending Hans Muurholm, der vist alle klogeligt var navigeret uden om de værste julefrokoster lørdag. Ingen kunne tåle at sætte point til her oppe under første 1/2-års samlede resultatstilling !

Der blev spillet svensk slagspil fra rød dame Tee - det var ikke det eneste dame der blev talt, men herom kan der ikke refereres på en offentlig hjemmeside.

Den stakkels Due var igen blevet ramt af feberen og måtte melde afbud. Vi tænkte alle på ham og sendte ham de bedste bedringshilsner. Vi ved, at han er syg, når han må melde fra og at der ikke er tale om pjæk.

Vejret var først lidt let regn, men det klarede dejligt op. Og varmt var det.

Blandede resultater, men der var da fine scorer ind imellem. Hans havde et nedslagsmærke 1 cm fra koppen på sit tee slag på hul 4 (9-huls banen) - wow. Hans mente herefter, at man skulle spille i bar røv, hvis man ikke fremover fik bolden i på mindst par ved næste hul. De forlød fra næste hul, at det alligevel var for koldt for Hans til at opfylde sit væddemål.(Red: Slaget var lige på flaget hele vejen. Tee markerer nedslag. Konklusionen må være at bolden efterfølgende må have ramt pinden og røget lidt ud til siden. Birdie forlyder det.)

Tættest hul var som sædvanligt Per (omsat til en birdie) og længste drive var usædvanligt Flemming.

Der spilles næste søndag, men der blev talt om at spille en anden bane. Følg med på Doodle.

Undertegnede daffer på juleferie på lørdag, så herfra ønskes alle en god fødselsdagsfest. "I will be back". May your god be with you.

Som referant
9-jernet