6. runde i vinterturnering 2015/16.

Snuskregn i starten, men herefter opklaring. Næsten vindstille. Behagelig temperatur 9-11 grader og vi sluttede i solskin.

7 mand til start. Horne stadig skadet. Ole kunne kun deltage på for 9 og Ervin havde også andre gøremål, så han sluttede på hul 13.

Idag fik vi et nyt Tee-sted i brug. Tee 48. Den nye betegnelse for rød tee. Det var slagspil som stod på menuen.

Ligeledes var det første gang vi ikke havde længste drive, men erstattet det med et nærmest hul på et af de 2 lange par 3 huller. Idag var hul 6 og 13 valgt.
Hul 6 tog undertegnede sig af og Lars snuppede hul 13.Så var der klask til drengene fra redaktøren. Rigtig god runde fra Tee til green. Desværre er der sneget sig noget "Yips" eller "tic´s" ind når der skal puttes. Ramte 11 af de første 12 greens. D.v.s. 11 birdie chancer på 12 huller, men ingen var bare i nærheden af at være tæt på og gå i.
Runden blev på brutto 79 og netto 73. 9-jernet kom derefter med brutto 89 og 78 netto.

Ingen damer idag, men havde det været fra en anden start Tee, var både Lars og Palle i spil til det. På hul 12 bankede Lars den ud på en længde af 7 m fra Tee. Måske 100 m i højden... Lars mente det var tømmermændenes fortjeneste.

Der er udgivet en foreløbig turneringsplan for 2016 i SGK. Der er intet i den, som kolliderer med de datoer vi har snakket om til efterårsturen.
Er det så ikke bare at fastslå at 9, 10 og 11. september er der vi tager på tur.
Palle har i ugens løb udsendt (til nogle af tee-clubberne;-)) forskellige tilbud på svenske destinationer. Udfra de tilbagemeldinger der har været, må det blive Woodland som er målet for efterårsturen.

Ses til revanche næste søndag. Stableford fra Tee 54. (blå).

Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web