3. runde i vinterturnering 2017/18

Bane: Blommenslyst - spilleform: Stableford fra gul.

5 tee-clubber og 1 gæst (Per Bihl) stillede op til dagens turnering som idag var henlagt til en anden af K81 banerne - Blommenslyst.

3 havde meldt fra med følgende begrundelser:


Lars havde fået vredet armen rundt og er blevet belemret med golftur i Portugals sol og varme. Stakkels ham. Hans skønne viv står model.


9-jernet er belemret med linksbane, en anden kalder det ørken.


Per er taget til Stockholm for at købe golfbolde i Dormy;-)

-------------------------------------------------------------
Tilbage til de aktive golfere:

Der var lovet Indian summer, men som så ofte blev det ikke som lovet. Lidt støvregn, jævn vind og lidt diset/tåget. Temperatur ca. 13-14 grader. Da vi kørte hjem, brød solen rigtig igennem og vinden aftog. Så var det pludselig super vejr, men desværre lidt sent.

Gæsten idag, lavede en fin runde med 32 point, og ind imellem var vi et par som var lidt misundelige på de fleste af hans drives. Lange og ikke mindst "lige".

Efter lodtrækning: Bold 1 - Ole, Ervin og Palle. Bold 2 - Jimmi, Per Bihl og Niels.

Banens tilstand: Våd og en del smattet, dog ikke så slem som vores egen. Greens, pæne og hele, men langsomme af h til. Der skulle slåes godt til kuglen.

Som sædvanlig var der lange drives, men ikke mange ramte den "rigtige" fairway. Oftest i semi eller et fairway hit på nabo hullet. Ak og ve.

I vores hul konkurrencer, var der 7 noteringer på 18 huller. Puha - noget yank. Ole kunne muligvis have pyntet lidt på statistikken, hvis han havde husket at sætte flag på 2 huller for længste drive.

Ingen birdies, ingen ramt af løsgående kugler. Ingen udsædvanlige hændelser udover at undertegnede lige et chip i på hul 8, det gav en par.

En enkelt spillede til handicap.

Vi snakkede spil næste weekend og flertallet stemte for at prøve Vestfyn. Der bookes til 2 bolde. Kan godt være at der er navne på som er  forhindret, men de kan slettes når vi kommer til fredag og ved hvem der kommer.

Tror det var dagens tekst.

Forbehold tyrk og slavefejl.............

Ses
.

/web