24. Runde i vinterturnering 2014/15.

6 mand til start (4 af dem, burde have en disk for at komme for sent til Tee sted.) Der skal strammes op..... Jimmi er taget i træningslejr sydpå. Håber der er varmere end her.
Idag 4-6 grader og 5-6 m/s fra øst. Med andre ord - hundekoldt.

Stableford fra gul. 9-jernet præsterede at slå 3 bolde OOB på 3 forskellige huller og 3 streger på kortet og fik dermed kun 10 point på for 9. Lidt pudsigt for samme pointtal fik han også sidste gang på for 9. Men det var UDEN streger på kortet. Det tyder så på at der kunne være lidt potentiale i det.

"Damer" var der mig bekendt ingen af idag. Ej heller birdies, men alligevel hæderlige scores. Web og Ervin 34, Lars 32 og Ole 30.
Palle sluttede dagen flot af på hul 18 med et "chip in" og en god sekser.

Længste drive hul 3 snuppede web.
Nærmest hul 15, måtte der mål foto til.

  

9 -jernet ved det blå flag og web´s bold på green. 9-jernet 4-5 cm tættere på. Afstanden til hul var 2,75 stk flagpind. 1 ekstra point til 9-jernet.

Når man hooker et drive på hul 14, kan det være en god ting lige og bruge et scorekort i bredden. God regel.... Det blev en GOD BOGEY.Det strammer til i den gennemgående turnering. De 3 deltagere på podiepladserne ligger nu fast, men endnu ikke farven til de forskellige. Lars er 1 point foran Ole og kan max få 8 point mere. Dermed kan 1. pladsen ikke nåes fra Lars længere. Ole kan max få 12 point mere. Dermed er Ole i spil til alle 3 podiepladser. Det forudsætter så at web ikke forbedrer scoren med et eneste point.
På 4. pladsen ligger Per og han kan max få 16 point mere, men det er ikke nok til podieplacering, hvis ellers der er regnet rigtigt.

Da det er så tæt, vil jeg foreslå at vi slår ud de sidste 2 gange i følgende formation.
Bold 1. plc. 8, plc. 7, plc. 6, plc. 5.
Bold 2. plc. 4, plc. 3, plc. 2, plc. 1.

Aftergolf:
Web fortalte kort om "Svingers" tanker omkring årets Ryder Cup. Thomas og Kenn mener at vi skal spørge de 2 øvrige KIK´er (Kyllinger og Bad Boys) om de ikke vil være med, så vi spiller 4 hold i en Ryder Cup.
Har udtrykt positiv indgang til deres forslag, men afventer deres måde at afvikle på. I bund og grund har jeg svært ved at forestille mig det. Tror næppe de 2 øvrige klubber vil være med, da der er historie forbundet med deres indbyrdes opgør. Det bliver svært nok at finde en dato og hvis det så skal være over flere dage og weekender - nej mener jeg. De tilstedeværende var enige i det. Men lad dem komme med udspillet.

Forårstur til det sydlige i marts 2016.
Da Tee-Clubberererere... har fået smag for rejser, var det ønskeligt at få fastsat en uge i marts næste år - HVIS vi skal afsted. Jeg laver en ny doodle i et eller andet format. Linket kommer i linjen over linket til dette indlæg. Hvis doodlen kræver forklaring smider jeg det i kommentarer på samme. Kommer senere iaften.


Ses. næste søndag.


/web