20.  Runde i vinterturnering 2014/15.

7 mand til start + en enkelt gæst, Leo som dog opgav undervejs, da han fik problemer med bentøjet. Vejret, lidt råkoldt, overskyet 2-4 grader og 6-8 m/s fra øst. Men dog fantastisk at banen står så flot som den gør, på denne tid af året. Greens er jo allerede nu, som de plejer at være i sidst i april.

Efter planen skulle der spilles Texas scramble, men da vi var ulige antal undlod vi det. Vi havde dog en gæst med, som gjorde at vi kunne have gennemført. Godt vi valgte slagspil fra gul, da gæsten gik ind. I forbindelse med scramle og hulspil har undertegnede tidligere lavet en side med nogle forslags ændringer til de 2 spil. Dem har der ikke været respons på, så det betragtes som dødt. I stedet foreslår jeg nogle ændringer til næste års spilleplan, som kan drøftes på generalforsamling.
Siden "Forslag" bruges til dette. Hvis andre har forslag til justeringer, så skriv på doodle, herefter smider jeg det ind på siden "Forslag".

Som jeg omtalte på hul 1, spillede jeg en runde med 3 kyllinger i fredags (Troels Segel i -5 efter 7 huller. Desværre mistede han momentum og endte i brutto 71. De øvrige 2 x 37 og en i 28 point, 3 timer og 10 min, herlig runde). De havde  et tiltag, som blev foreslået på denne dag. Der var lidt usikkerhed omkring alle havde hørt det, så nogen spillede med det og andre ikke. Men fremover er det gældende og er skrevet ind i vores vinterregler.

Teksten:
Indført den 15.02.2015.
Når bunkers er i spil i vinterperiode, må bolden løftes i bunker, der må rives på stedet og bolden placeres herefter på samme koordinater, hvorfra den blev løftet.
(Intet med golf og gøre, men ens for alle. Dyrene er ikke flinke til at rive efter sig)

På denne dag var scores rigtig gode. Mr. X Jensen var aldeles stabil på hele runden og gik en runde med nettoscore 72 og 36 stableford point. 9- jernet var noget fortørnet over at han kun blev nr. 7 på for 9, når han havde samlet 17 point. Noget af forklaringen er måske at han gik fra paradis til helvede på 2 huller. Birdie på hul 6 og en 10´er på hul 7.
Lars lavede ligeledes en enkelt birdie på hul 10.
Da stableford score var rimelig god, nævnes den lige her:
Lars 36, Flemming 35, Palle 35, Niels 34, Jimme 31, Ole 29 og Ervin 26.

Længste drive var Ole og Lars tog nærmeste hul.
Vi havde et hængeparti fra sidst med længste drive. Der er opmålt med google maps, slået cirkelslag med passer, sat mål af. Der er kontrolleret med yderligere en gps opmåling. I begge tilfælde kan det ikke afgøres. Begge drives er opmålt til 217 m. Det er aftalt at der deles i porten. 0,5 point til hver.

Fra dagens runde: Ser det ikke ud som om at Jimmi slår ud fra rød tee på hul 9?
Det var måske Jimmi der havde øl med? Eller var "en enklet" på 12 tee, måske boden?. Smagte dejligt - Tak.


Så lige et foto fra sidste søndag på hul 4, hvor 9 - jernet ifølge forlydender stod og græd. Turde ikke gå ud på isen efter sin fine nye gule bold./web