13. runde i vinterturnering 2016/17

Totalt fascinerende, exceptionelt flot vinterdag for en "rigtig" vinterklub som Tee-Club nu engang er etableret som. Bragende sol fra en skyfri dybblå himmel. Det hele krydret med et meget tyndt lag pudder sne. 0-1 grader og næsten vindstille. Super dag.
Hvem kunne dog finde på at bytte det væk for en gang elektron golf indendørs i lummervarme. Nej 0 til det.

Opdeling i hold: 1 bold - Lars-Horne og web. 2. bold: Palle-Jimmi og 9-jernet.

Det kom bag på nogen at hvide bolde ikke ses så godt i sneen. Nogen havde dog ekstra med og lånte ud. Men det var jo lidt som og pisse i bukserne, Varmer et øjeblik. De farvede bolde som "Bold 2" lånte var opbrugt efter 3-4 huller. Herefter hvide bolde i sne. Så blev de svære og finde.

Som det ses på foto var slowhand gruppen kommet en del bagud. Foto taget på hul 17 og over mod green på hul 14.Dagens spilleform var slagspil fra blå. En enkelt rundede den lidt magiske "dalmatiner", mesteren for det var 9-jernet. Næsten en præmie værdigt ;-) Hans ønske, da han var på kur, var noget med honning og te efter runden. Men sådan spiller klaveret ikke. Lars havde julebryg med og de gled fint ned alligevel.

Der er ikke meldt om nogen birdies, men til gengæld fik vi en ½ "Ervin". Per slog ud i træerne til venstre for green på hul 3. Ramte træer og sprang ind igen, dog kun halvt ind på vejen og dermed stadig Out of bounds.

Der var lidt diskussion om længste drive på hul 12. Lars mente ikke der var fairway midt på og ud for den lille sø. Web lå næsten ved søen. I første omgang fik Lars længste drive. Men efter bold 2 kom ind, havde 9-jernet her noteret sig længste drive. Efter baneguide ser det ud som om at der ER fairway helt til sø. Google Maps er også søgt og det samme gør sig gældende her. Så indtil andet kommer frem: Thi kendes for ret: 9-jernet og web deler pointet for længste drive på hul 12. 

Nogen havde svært ved at putte, andre valgte at chippe på green med særdeles gode resultater.

Samlet set kom Jimmi og web bedst rundt, netto 79. 3´er var Lars med 84 netto.

Der blev efterfølgende taget en del fotos af alle på hul 18. De skal dels bruges til opdaterede profil billeder plus til lidt diverse, når lejlighed byder sig. Håber at få tilsvarende fotos af de 2 sidste. Ærgerligt de var forhindret. Vejr/lysforhold var aldeles perfekt.

Undertegnede er med en gang mere og herefter har Lars lovet at lave referat og Per gemmer scorekortene til undertegnede er hjemme igen. Med hensyn til at sende fotos, giver undertegnede lige en tilbagemelding. Det vides jo ikke på forhånd hvor mange knuder og knolde der er i den internet forbindelse vi får dernede. Men vi har ihvertfald betalt for en god linje. Men nu er det jo et syd europæisk land vi skal til.
 
I kommende uge lover Yr.no en hel del +grader, fra onsdag af og frem. Kunne oven i købet se ud som om at 18 huls måske kunne være åben for spil til sommergreens. Den foreløbige aftale er at vi spiller Svendborg - 9 huls banen, hvis 18 er lukket for sommergreens. Hvis den er åben, må det være den.

Forbehold for tyrk og slavefejl.


Ses
.

/web