11. Runde i vinterturnering og julefrokost hos Jytte og Ervin. 2014/15.Et billede siger nogen gange mere end ord. 9-jern, monteret med praktisk værktøj (hans egen bedste vurdering), til dagens store opgave. Klippe en mursnor i mange stykker. Tillige udstyret med dagens kort over hullerne, så han ikke risikerede at fare vild. Alle øvrige deltagere havde valgt en lidt anden størrelse saks som ligner denne:

Dagens vejr: Overskyet 0 - 2 grader og desværre rimfrost på 18 hullers greens. Det gav lidt kaos omkring dagens planlagte spil med afmålt snor i forhold til tildelte slag. Det blev en løsning på slump, som alle kunne leve med.
Alle mand til start og der blev spillet 14 huller. På grund af snoren blev det til en bunke birdies og en enkelt eagle som samtidig var et Hole in one. Det var Ervin som slog til ca. 1 m fra stokken på hul 10 og efterfølgende "snorede" den i.
Rigtige birdies var der 2 af, sænket af Lars og undertegnede. Måske skal det nævnes at også idag var der "damer" i spil. Sågar 2 gange på samme hul. Først i 3 slaget blev rød passeret. Av-av.
Per blev dagens vinder med 34 point, efterfulgt af Lars og 9-jernet med hver 33 point.
Et enkelt ekstrapoint var i spil på dagens runde. Ole tog nærmest hul. Vist kun ham som landede på pladen.

Efter runden blev vi spredt lidt, nogen tog hjem for at skifte/bade andre blev i klubhuset, men efter en halv times tid, mødtes vi alle igen til et overdådigt julebord hos Jytte og Ervin. Her var så rigeligt af alt hvad der hører julebord til. 1000 tak for det.

Snakken gik livligt og meget var i spil. Bl.a. en tur til Ærø med Caroline S. 9-jernet forsøger at arrangere noget til Store Bededag den 1. maj.
Herefter gik snakken om en Læsø tur til et par runder golf og overnatning i Hans Muurholms sommerhus, i juni måned.
Per ønskede tilbagemeldinger på hvem der var interesseret i sommerhus i forbindelse med Made in Denmark i august.
1000 andre ting blev vendt, blandt andet trafikanter der kører stærkt, dem som kører for langsomt, dem som tror de sparer benzin ved at køre i frihjul og ikke opdager at de derved provokerer bagved kommende biler.........

Et interessant link om at spare benzin: http://www.ekstralommepenge.dk/koergroent.php#.VI3d_mB0wuU

Det var specielt punkt 1, som snakken gik på.

Alt i alt en dejlig dag med golf og god mad.

Ses næste søndag til Texas scramble. Men med 3 tilmeldte giver det ikke meget mening, så måske skulle det laves om til en alm. runde fra gul. Den må vi tage på dagen.

/web