2. runde i vinterturnering 2018/19, julefrokost samt diverse.Kan det næsten blive bedre? Vejr ca. 20 grader, svag vind, fantastiske farver og godt selskab. Helt og aldeles uhørt på denne årstid - i DK, vel og mærke. Ærgerligt vi kun var 3.

Bane: Vestfyn - spilleform: Stableford fra gul.

4 mand var tilmeldt, men Ole meldte fra inden afgang.
Så en 3 bold, bestående af Per H. Lars og undertegnede.

Lars var rigtig godt spillende på for 9 med 18 point, men var absolut ikke tilfreds med putteren. Sidste weekend gled alt i, bare den var på green. 9-jernet kom vist med følgende kommentar. "Er det virkelig nødvendigt jeg skal stå og se på det". På bag 9, var putteren tæt på det røde kort.

Undertegnede indledte for 9 med birdie på hul 1, gentog kunststykket på første hul på bag 9. Per sænkede også lige en birdie til 4 point på hul 17. Dermed gled han lige i front på bag 9 med et enkelt point. Men hul 18 var stadig tilbage. Her druknede føringen i hazarden til højre for 18 green. Da undertegnede så lige holede et 10 m put op af bakke, måtte Per nøjes med 2. pladsen. Men det er jo også flot

Ervin må være tæt på at være hjemme igen fra krydstogt. Vi glæder os til at se ham igen. Men vi havde nogle "Erviner" i spil. På hul 15 slog både Per og Lars direkte ud i træerne til højre. Bang - rene træf på stammerne og bolde skråt tilbage og ind midt på fairway. De kunne så slås om længste drive, da bolden 150 m længere væk ikke lå på fairway. Den tog Lars. På hul 17, sendte Per bolden tværs igennem trækronen på træet til venstre. Ingen "bang" og bolden lå pænt midt på fairway med 110 m til kæppen. Slået ind til 1,5 m og birdie. Lars og undertegnede stillede op til hookslag, for at krølle den rundt om hjørnet. 2 stk kæmpe fiasko slag. Vi kom lige nøjagtig forbi rød tee, som lå 5 m længere væk end gul tee.

Sidste år, nærmere 3. december satte Lars en rekord, med 8 noteringer i hul konkurrencer. Den blev slået idag, så den nu lyder på 9 noteringer, sat af webredaktøren.

Fra kassereren. Kontingent og dermed spille tilladelse: Følgende har betalt: Jimmi, 9-jern, Per H. Lars og web, samt en indbetaling på 200 kr, som mangler navn. Hvem er det? Meld tilbage e.v.t kommentar på doodle. Ole er ikke betalende medlem i år.

Julefrokost:
Bihl foreslår efter spil søndag den 16. december.
Per, Lars, 9-jern og web har svaret ja. Palle er på Tenerife.


Forbehold tyrk og slavefejl.............

Ses
.

/web