2. spillerunde. Slagspil fra rød Tee.

Webmaster: Der har i det forløbne døgn været vedligeholdelses arbejde på serveren hvor hjemmesiden har plads. Derfor har siden ikke været til og få fat på. Hvis der en anden gang skulle være problemer så kig på drift på www.one.com.

Referat fra Lieber Hern Schmidt:

"Inden og ved tee-off regnede det i lårtykke (damers) stråler. Men trods det, var der mødt talstærkt op med 6 tee-club medlemmer og en gæst - Jan Tourlin, så det blev til en 3 bold og en 4 bold. Webmaster var skadet. Vi ønskede ham alle god bedring, men vi var enige om, at så havde vi da en chance for et par 1. pladser. Regnen stoppede lidt før hul 12, hvor Erwin smed de våde bukser - det var ikke kønt.

Der blev spillet fra rød tee og *stableford (*red. slagspil). Det hjælp ikke meget på scoren, men dog stabilt spil med 3 spillere med en nettoscore på 77 og en bedre gæstescore. Vi glæder os til at se webmasters udregninger på 2 x 9 huller.

Palle slog et kort drive og fik længste drive på hul 9. Flemmig var tættest på hul 15, men der var ikke tættest hul på det hul, så det tog Ole sig af på hul 13. 9-jernet mener at tættest på hul fremover skal være hul 15. Ellers kan han ikke nå derop.

Vi sluttede med øller på Nitten."


--------------------------------------------------------------------

Webmaster: Er gået tilbage i referater og vi har altid haft længste drive på hul 3 og nærmest hul på 2 og 15. Ikke 13 som blev brugt i søndags.

Synes det er synd for Lieber Hern Schmidt at han ikke kan nå derop i et hug. Så selvom undertegnede synes at hul 15 er et "forbandet møjhul" hvor det enten er grus/ler, knæhøjt hø, dumme træer der er i vejen, så er "det" hullet som ALLE har en teoretisk chance for at nå. Det bakker jeg 9-jernet op i. (Kært barn har mange navne :-)).

Om længste drive skal være hul 9 istedet for 3, er måske en god idé. Så er ekstra score jo bedre fordelt over hele banen.
Læser 9. jernets referat som om at ingen ramte green på hul 2. Hvis det modsatte skulle være tilfældet, så skriv og det bliver justeret.


 


Hygge/Foooore
Webmaster.