10. runde i vinterturnering 2015/16.

Fantastisk dejlig dag i Faaborg og efterfølgende kanon julefrokost hos Jytte og Ervin. 1000 tak til de 2 for et fornemt arrangement.

Solskin, svage vindforhold og 4-6 graders varme. Supervejr når nu vi snakker vintergolf. Da vi var fuldtallige var der dømt 4ball. Per havde lavet hold og var gået helt væk fra det vi tidligere har gjort. Da vi spiller med med fuldt sph burde det heller ikke have betydning. Resultatet viser da også fuld jævnbyrdighed. 3 par slutter på "omgangshøjde". Det sidste par glemte formodentlig at de skulle spille hullerne skiftevis godt.

2 hold lavede 36 point sammenlagt, 1 par 34 og sidste par endte med 29 point.
Ingen ramte green på 5. Per snupper nærmest hul 13.

2 "damer" i bold 2. Et godt grin på hul 6, da 9-jernet rammer Palle´s bag. I bold 1 var der en enkelt "Ervin" som dog ikke blev en rigtig "Ervin". Normalt ryger bolden ud midt på fairway når der har været et godt træ hit. Denne gang røg den endnu længere ind i skoven.
Birdier kunne ingen finde ud af at lave.

Alle mand til herlig frokost hos Jytte og Ervin. Munter snak om dette og hint. Alt hvad hører til en julefrokost var med på bordet. Blandt andet sylte og sennep. Det forlød at senneppen var noget Ervin havde brygget sammen over på værkstedet. Den var stærk - meget stærk. Ses på dette foto af Palle:
Under frokosten fik Lars desværre et alvorligt opkald fra familien som betød at han måtte forlade selskabet.


Vi fik drøftet kalenderen, hvor der er en del besværligheder omkring vores afslutning og spilledatoer generelt. De beslutninger der er taget er nedfældet i spilleprogram og Lars som ikke var til stede, må så komme med en protest, hvis han ikke er enig.

6. marts er Tee-Club i Spanien. Ingen tællende Tee-Club runde på den dato.
27. marts er næstsidste runde.
17. april holder vi afslutning. Hvor vi spiller sidste runde. Hvor vi holder vores afslutning er der ikke taget stilling til.

Doodle:
Palle har et stort problem med doodle og de mange indlæg. Jeg fatter ikke hvorfor. På min pc popper nyeste indlæg altid op øverst og med dato. Hvis Palle føler sig forpligtiget til at læse alle indlæg hver gang, forstår jeg godt at der er et problem. Må indrømme at jeg holder meget af et arkiv. Forsiden på hjemmesiden er et arkiv. Hvad gjorde vi sidste gang vi spillede 4ball?
Den har jeg kigget i og så at jeg havde en fantastisk makker forrige gang vi spillede 4ball, hvor han oven i købet skrev historie. Lavede den første eagle i Tee-Clubs snart lange historie. Manden var Ervin.

Men for Palle´s skyld bliver der foretaget en human oprydning.

Ses næste søndag på SGK´s anlæg. 9 eller 18 huls bane. Vi reserverer begge steder. Det burde jeg kunne gøre for alle. Alle 8 navne kommer på, uanset om de kommer eller ej. Det er Doodle der gælder som tilmelding.

Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web