4. runde i vinterturnering 2016/17.

Langesø var planlagt i håb om at den åbnede til denne søndag. Det gjorde den ikke og det bliver den næppe mere i år.
Nogen stykker af os prøvespillede Fåborg i fredags. Da var det kanonvejr og banen stod fantastisk. Derfor besluttede turneringsledelsen at Fåborg var denne rundes bane.

Men lidt ak, ak. Banen var imellemtiden frosset godt til, specielt greens. Ramte man green, sprang bolden mange meter op i luften. Ihvertfald i starten, det blev bedre efterhånden som runden skred frem.

6 mand var tilmeldt. Ervin var fraværende i anledning af Jytte´s fødselsdag og så syntes hun ikke at Ervin havde lyst til at spille.
9-jernet sendte nedenstående foto inklusive en fødselsdagshilsen til Jytte.Lars var ligeledes forhindret på grund af operation i ugens løb. Det heler siger Lars og han er på 100 % til næste weekend.


Spilleform var stableford og fra hvid tee.
Bold 1: Per, Palle og web.
Bold 2: Ole, 9-jern og Jimmi.

Hul 7. Per slog 2 ganske udmærkede drives, god længde. En anelse i højre. Desværre også på tværs af vejen. Så begge OUT.

Hul 12. 9-jernet med et lige ved og næsten chip in. 8 meter fra green.Hul 15. Her lykkedes det for en mand i bold 1 at passere dame tee i 3 slaget. Godt gået.
Hul 15. - 528 meter. Monsterhul fra hvid. 2 mand fik hver 2 point på hullet. Resten måtte gå fra hullet uden point.

Så er der udfyldning af scorekort. Det er skutte perfekt. Faldt over et par småfejl. Men da de ingen indflydelse får for tildeling af Tee-Club point står scoren undtagelsesvis ved magt.
Opstramninger. De 2 scorekort er her. (vist sket før ;-))

Dagens score var generelt i den lave ende. Men forholdene var ikke nemme. Bedst på for9 - web med 17 og Per på bag9 ligeledes med 17.
Samlet score Top 3: Web 32, Per 27 og Palle med 23.

Vedr. vores hul konkurrencer. Ikke voldsomt prangende. 4 stk par 3 huller. 1 stk ramt.
7 huller fik ingen registrering. 
1. Runde 2 huller mangler registrering. 2. Runde - 2 huller mangler, 3. Runde - 6 huller mangler og så rekorden idag på 7 huller.

Vores afslutning som er planlagt til den 26. marts holdes hos Ole og Marianne på Vindeby Vinkelvej.

Så lige en suk. Der foregår mange manuelle ting i resultatberegning. Når det er manuelt sker der småfejl. Så tjek venligst enkeltvis at score/point passer. Der var en fejl i sidste uge, som Per opdagede. Tak.

Næste søndag: Enighed om at vi lurepasser lidt. Vi tager en afgørelse, fredag/lørdag. Lidt afhængig af hvad der er åbent. Vi håber på 18 huls i Svendborg.

Men ses. 


/web