Tee-Club Tour 2013 og generalforsamling afviklet.     

6 Tee-Clubber og 2 gæster deltog i årets golfhøjdepunkt - Tee-Club Tour 2013.

Vi mødtes ved Ford-Svendborg, fredag 11. oktober kl. 07.30. Første destination var Silkeborgs flotte bane, som bestemt levede op til forventningerne. Dog synes enkelte "brokhoveder" at par 4 hullerne var for lange.
 
På denne bane var det Per og undertegnede som kom bedst rundt med 31 point. Længste drive og nærmest hul tog vores ubeskedne gæst - Lars sig af.
Vejret var aldeles fortræffeligt til golf, selvom det luftede en del. Da det er en udpræget skovbane var vinden dog ikke noget som generede synderligt.

Efter en vellykket runde samt en fadbamse, dog vi videre til Hjarbæk Fjord Golfklub. Her blev vi indlogeret i 2 ferielejligheder som var aldeles fortræffelige til vores formål. Et par medlemmer havde forberedt mad/kage til denne første dag. Vi havde rigeligt af drikkevarer, med hjemmefra og de gled ned i fine mængder.
 
Lørdag: Morgenmad kl. 08.30. Et rigtig godt foder fik vi til at starte dagens runde på. 18 huller på sløjferne Nord/Vest. Denne runde blev startskuddet til tvekamp mellem vores 2 højhandicappere - 9-jernet og gæsten Nima. De kom begge rundt i 31 point og tog teten i den samlede turnering. Kampen fortsatte verbalt til absolut sidste hul søndag. Mange væddemål var i spil. Hvem der tabte/vandt i dem er desværre gået mine "ører" forbi.
Nærmest hul tog 9-jernet og Ole snuppede længste drive.

Efter runden fik vi en gang foder og så skulle vi ud på en 9 hullers Texas Scramble. 2 hold med hver 4 mand. En tæt dyst som blev vundet med et enkelt slag. Så den stod på mobning resten af dagen/aftenen fra det vindende hold. Faktisk ganske underholdende og en rigtig skæg omgang golf, som absolut fremmer det sociale.

Vi havde bestilt en rigtig festmiddag til lørdag aften. Måske skulle det nævnes at ingen af de øvrige gæster i lokalet kunne være i tvivl om hvem der var dagens vindere i Texas Scramble...........

Efter veloverstået festmiddag, var det tiden for den årlige general forsamling.
Ordstyrer var som sædvanlig Mr. 9-jern. Det klarede han sku meget godt.

Starter lige bagfra med eventuelt.
Optagelse af nye medlemmer.
Forslag vores gæst Lars C. Jensen. Lars ville gerne være med. Han passer særdeles fint ind i selskabet, så velkommen til Lars.
Per fortalte lidt om opgaven med at arrangere vores tur til Portugal, som dog er blevet til Spanien istedet.

Springer så til forslag 1 på den dagsorden vi IKKE havde. (Det skal vel ikke være alt for stift)

Forslag om spilleplan. Vedtaget.

Forslag om klubsang:

Palle mente vi havde brug for en klubsang og havde i den anledning skruet en sammen som vi derefter brummede igennem. Fint indslag - den er vedtaget.

Forslag 3. Ændring af point system til vores gennemgående vinter turnering.
Følgende vedtaget: Med Lars er vi således 7 faste medlemmer til den kommende vinter turnering. 1. Plads giver 7 point. 2. plads 6 point o.s.v. Uanset deltager antal. Ligeledes ændrer vi antallet af tællende for9/bag9 fra 10 til 20.

Kontingent: Fastsat til 300,00 kr. årligt. 9-jernet sender email rundt med konto nummer og yderligere info.

Forårstur til Spanien: Sidste tilmeldingsfrist 1.november 2013


Mener at ordstyreren takkede for god ro og orden.
Er der noget jeg glemt/ikke hørt, så meld venligst ud så det kan komme på skrift. Ingen i vores fremskredne alder husker skidegodt når der er gået 1 års tid.

Søndag - Slagspil.
Vi startede dagen med morgenmad kl. 08.30 og den verbale krig mellem de 2 højhandicappede fortsatte i fin stil.
Dagens vejrudsigt var ikke helt så god. Der var dog også finregn fra start. Heldigvis stoppede finregnen ret hurtig og vi fik en fin runde på Nord/Syd. Tvekampen endte med rundesejr til "Nima" i netto 78 og 30 point. 9-jernet med 79 og 29 point. 9-jernet snuppede dog et ekstra point ved at vinde nærmest hul. Så stillingen var dermed status quo. Længste drive tog undertegnede sig af.

Vi afrundede runden med en gang mad og gik så til præmieoverrækkelse.

Vi startede med årets "Tee-Clubber", som får lov til at opbevare en "JUG" på den mest fremtrædende plads i hjemmet.
Modtageren blev Per for hans utrættelige arbejde med vores tur sydpå sidst i marts 2014.
Herefter præmier til alle. Resultater/præmieliste kan ses under menupunktet "resultater".

Det har været en kanontur med godt og højt humør hele vejen rundt. Glæder mig allerede til næste års tur og ikke mindst turen i marts.
 
Hygge/Fooooore
webmaster.

Ps. Resultater er online. 1. runde i 2013/2014 er justeret ind efter det nye point system.
Pps. Det er gået lidt stærkt, så tager forbehold for slavefejl og slagfejl......