20. runde i vinterturnering 2015/16

Næsten vindstille, 2-3 grader ved starten, diset og tåget men golfvejr. Senere klarede det fint op, med sol og lidt flere grader på skalaen. Foråret er nær og der var mange folk på banen og dermed også en del ventetid på hullerne.

Kun et enkelt afbud fra 9-jernet. Han skulle arbejde for fædrelandet.

1. bold - Per, Jimmi og Palle
2. bold - Lars, Niels. Ervin (14 huller) og Ole (9 huller).

På de 9 huller Ole deltog i, snuppede han 2 birdies.
Undertegnede havde chip i til birdie på hul 8 og Lars havde chip i også til birdie på hul 14.

Lars var tæt på et HIO på hul 13. Nedslagsmærke tæt på pind.


Lars var i øvrigt den bedst spillende på dagen med "Mr. X" runden i lige nøjagtigt 36 point. 35 point var der på kortet inden hul 18. Så kom dagens første skævert nede ved træerne. Vist ved en fejl slap han rigtig godt af sted med det og lå med 125 meter og frit udsyn til pinden ved tredje slaget. Lille problem, den blev for kort. Fint. Så en duffer i 4 slaget - en flækker langt forbi pinden i 5 slag. Så tog han sig atter sammen og et 2 put til score 7-1. Pengene passede for Mr. X, 36 point. 4 runde i træk til bufferzonen. Normen for den handicap gruppe er hver 6 gang.
Dermed tyder det på at vi for første gang oplever at ingen præsterer at gå ned i handicap i vores vinterturnering. Er vi ved at blive nogle "gamle nisser"?

Hermed kan Lars godt iføre sig den gule førertrøje da han med 99,9 % sikkerhed har sikret sig titlen som "Årets vinterkonge" to runder før afslutning.

Apropos vinterafslutning:

Her skal vi blive bedre til at kommunikere. Nogle har ikke svaret på spørgsmålet om hjemmebane eller Rømø. En havde sagt hjemmebane, men det viser sig at det var overhovedet ikke var ultimativt. Datoen har ligget fast i mange måneder. Undertegnede var lykkedes med at flytte et barnebarns dåb fra den 17. til 3. april.
Da det så ud til at det blev hjemmebane fik en anden arrangeret noget den 16. april. Ærgerligt - vi var nogle stykker som fandens gerne ville til Rømø.
Nå men der er jo ikke noget som ikke er godt for noget. Der er åbningsturnering den 16. april.

Hr. og Fru Danmark (Lars/Mr. X) har tilbudt at stå for afslutningen hjemme på Walkendorffsvej 14, efter runden den 17. april. Undertegnede booker tid til alle mand, den dag den frigives fra golfbox. Antager at Per melder spilleform ud.

Der er justeret ind i resultatlisten for den 28. februar, således at spilleplanen er fulgt. Resultatet er nu "SLAGSPIL" score.

Tak for pils til L.... øh Mr. X.


Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web