Tee_Club Tour 2010.         
 


Kanon Tour....

Første dagen startede med pakning af biler og et flot morgenbord hos Flemming og Marianne.


Alt foregik efter programmet (næsten) incl. masser af mistede bolde under de 2 dages golfrunder på Sønderjyllands Golfklubs og Rømø Golf Links baner.

Vejret var simpelt helt perfekt. Høj sol og moderate vindstyrker begge dage.
Slagspillet på 1´ste dagen slugte dog lidt mere tid end beregnet og den planlagte putte konkurrence måtte desværre aflyses af tidsmæssige årsager.

Vel ankommet til Rømø gik "den skøre kok" igang med tilberedningen af maden. Han dirigerede med tropperne så alle deltog på den ene eller anden måde.

Mad og de våde varer var perfekte.
I år var der desværre ingen som havde sørget for lagkage via HIO på bagerens hul. Men "den skøre kok" synes ikke vi skulle snydes, så han havde egenhændigt selv indkøbt en til kaffen. Tak for det.
 
Den skøre kok, som oven i købet også scorede bedst i dagens slagspil, havde i løbet af året været på loppemarked og fundet en sølvagtig genstand (kande) med indgraverede golfspillere. Denne synes han skulle være en vandrepokal som den udvalgte SKULLE opbevare på den mest synlige plads i hjemmet det næste år.
Kriteriet for den udvalgte: En god indsats for klubbens ve og vel. Undertegnede takker fordi jeg får lov til at se på den HVER dag det næste år.

Den årlige generalforsamling foregik i god ro og orden med diverse meningsudvekslinger og der blev vedtaget nogle justeringer diverse steder.

Referent var træt ved 1 tiden, men det forlyder at det blev ret sent inden de sidste "tørnede ind".

Mandagens Stableford spil var som sidste år præget af om man kunne ramme fairway. Hvis ikke - var bold VÆK................... Skulle referenten med det kraftige hook hilse og sige.

Bække, åer, vandløb og søer krævede også sine bolde. Enkelte havde dog fundet fidusen med at ramme fairway. Det kan aflæses på resultatlisten. En af dem mener oven i købet at det må være sidste gang at Rømø spilles. DEN ER SIMPELTHEN FOR NEM. Godmorgen mand økseskaft.

Efter spillet på Rømø fik vi forholdsvis hurtigt regnet resultaterne sammen og fik foretaget en præmieoverrækkelse. Ole tog 1. pladsen.

Efter den seance fik vi bilerne pakket og efter lidt kørsel frem og tilbage, (efter glemte sager) gik hjemturen ganske smertefrit. 

Vi glæder os allerede til næste års TOUR. Sandsynligvis til de svenske baner.

Hygge/Fore
Webmaster.