8.  spillerunde.
  Vejrudsigt sagde nul regn. Men lidt fik vi nu alligevel, solen tittede også frem til sidst. Frem for alt havde vinden lagt sig oven på en uge hvor storm/orkan har præget overskrifterne.

Inden runden fik vi følgende aftalt. Oplæg overalt, og ud af bunker hvis der er vand. Fungerede fint.
Idag havde vi en gæst med, Leif Hansen som et par stykker kender via badminton gennem mange år.
Det slap han meget godt fra. 14 point blev det til. Som tidligere aftalt tæller gæster ikke med i vores resultater, men de er velkomne til at spille med. Altid hyggeligt med nye input.

Idag var det Ervin og Flemming der havde svinget bedst på plads med runder næsten til handicap. Det skal dog tilføjes at 9 jernets putter var forrygende varm. Lange puts blev sænket med usvigelig sikkerhed. Sommetider ser golf altså bare nemt ud ;-)

Nærmest hul 8. Rent undtagelsesvis  ramte en enkelt green og dermed 1 ekstra point til Ole.
Længste drive: Heftig diskussion af fairway/semirough mellem Ervin og undertegnede. Ervin længst, men i semirough. 1 ekstra  point til undertegnede.
Nærmest hul 10. Vanen med at ingen kan ramme når det gælder - holdt. 0 point til uddeling.

Efter runden var 9 jernet vært med kaffe og rundstykker. Smukt træk, tak for det.

Vi snakkede julerunder. 27 og 30 december er foreslået. Da vi på grund af juledag/nytårsdag mister 2 spillerunder foreslås det at begge dage er spilledage. Sættes ind i tilmeldings kalender. Umiddelbart er undertegnede klar til begge omgange.

Note: I resultatlisten for den gennemgående turnering, er der link på hvert navn. Under det link skulle ens scorekort gerne komme frem. Har slettet de foregående år, så det kun er for den igangværende turnering som kan ses.
 


Hygge/Fore
Webmaster.