5. spillerunde. Slagspil fra blå tee.

Ref. af 9 jernet


What a nice day for golf. Solen kom frem lige lidt efter tee-off klokken 10 og resten af turen. 4 ½ spillere tilmeldt med, Hornet, Pallen, Mogens og 9-jernet på 18 huller og Ole på de sidste 9 huller. Webmaster havde fra sin sotte seng deklareret svensk slagspil fra blå tee. Enkelte ødelagde sin score med maxpoint på flere huller, men at gøre det fra en total og overvældende vinderposition på hul 18 Horne, må have været af lutter beskedenhed og solidaritet for at fifle sine point ned i niveau med de andre spillere efter at have taget point på tættest hul (15) og længste drive. Palle tog sig af tættest på hul 2. Andre slog konsekvent i venstre og måtte låne bolde da kasserne med nye bolde slap op.

Hornet undgik en disker på hul 14 (slog ud fra gul tee) for så slap Palle for straf for samme forpligtelse (det var synd for Palle for han kunne ikke putte efter han var startet med sit nye flotte driver-sving (kuglen kom dog ikke længere af den grund - endnu, men den var lige i sin flugt ud over dame teestedet).

Der blev snakket og kommenteret og snakket og kommenteret og snakket og kommenteret og bandet og svovlet og tudet og talt og råbt på tee-steder, fairway, bunkers, out of bounds, ruf og skov og greens og etikette reglerne måtte repeteres.

Gæster Peder og Leo var med. Hygge.

Ole slutter med et birdie put på hul 18 på 10 meter og blev med det vinder af de sidste 9 huller. Dagens slag.

De bedste hilsner blev sendt til webmaster, som vi glæder os til at se på banen igen. Så har vi to med brok; den ene i maven og den anden i mund.

En pils i det fri beroligede spillerne og så gik det hjemover til de ventende familier.

Hygge/Foooore
Webmaster.