Tee-Club Tour 2016.

Traditionen tro mødtes vi hos Kjær Ford kl. 08:00, med hurtig læsning af grej og diverse. 9-jern, Lars og Ole lagde biler til.

Destinationen var Woodlands Country Club i Sverige. Palle var denne gang Tourleader og havde banket et super godt arrangement på benene - Tak for det Palle.

Vel ankommet gik vi straks igang med opvarmning til dagens 18 hullers runde. Her var det Jimmi som kom bedst rundt i 31 point. Resten noget lavere og ikke noget at skrive om, lige bortset fra at Per nuppede en enkelt birdie.
Vores undskyldning for den lidt pauvre runde var hammer langsomme greens. Tæt på der skulle bruges driver istedet for putter. Spilletempo på banen var ikke specielt godt, men det skulle blive værre.
 
Vi blev installeret i lækkert hus. Vores nabo hus var ligeledes beboet med 8 QVINDER... Nogen af dem blev pænt fulgt i arm af Tee-Clubs gentlemens, da vi skulle op og spise.
Ak ja. Spisningens tempo passede ganske fint til tempoet på banen. Efter 1½ time var vi igennem forretten. Så atter noget ventetid, så fik vi hovedretten. Det måtte vi lige brokke os lidt over. Det skal jo være en dårlig dag hvis der ikke er noget at brokke sig over. Men det havde åbenbart hjulpet med brok, for på anden dagen fik vi forretten serveret prompte og hovedretten lige efter. Bum-Bum.

Efter spisning op til huset og igang med general forsamlingen som blev afholdt i god ro og orden. Referat andetsteds.

Herefter alm. hyggesnak krydret med små skarpe og lidt humle.

Lørdag: 9-jernet skulle til bryllup sidst på dagen, så for at få afviklet Texas med lige mange spillere på hvert hold, var det spil planlagt først på dagen. Har lidt svært ved at huske resultatet, men mener at det ene hold vandt knebent ;-)
Men atter - spilletempo. En katastrofe. Vi kunne IKKE nå den planlagte 2 runde på dagen. Udsat og nedgraderet til kun 9 hullers slagspil. Jimmi var igen bedste mand og efter omregning fra slagspil til stableford score havde Jimmi nu et forspring på 10 point til Lars og 11 til undertegnede inden sidste runde søndag.

På 2 runde i den gennemgående havde Per en enkelt birdie og undertegnede 2 stks.

De langsomme folk fra 1´ste runde startede 1 time før os. Men allerede på 6 hul var de indhentet og så var der dømt ventetid igen. Den groveste på sidste hul. Over ½ time måtte vi vente på at slå ud.
Efter hjemkomst har undertegnede besvaret en anmeldelse af banen. I grove træk en fin bane, men hastighed på greens og spilletempo generelt, har været drøjt.

9-jernet tog til bryllup i København og gik dermed glip af et højde punkt. Mr. Olsen sad ude på terrassen og nød en kop kaffe. Qvinderne i hus 8 var i bad. Hvad skete der? En kom splitter n...... hen til vinduet og rakte armene ud uden at tænke over at nogen måske kiggede med. Først da klapsalverne bragede løs opdagede hun fadæsen og fik armene lagt så de næsten dækkede det de skulle.

Finaledag: Lars og undertegnede havde aftalt en lille happening på dagens runde. Den vises bedst ved billeder,  så det vises senere, når de forhåbentlig er samlet sammen.

Jimme lå jo rimeligt sikkert i svinget til at tage 1´ste pladsen, men undervejs blev der alligevel tvivl. Undertegnede havde nappet 8 af de 11 point på for9. Men allerede på hul 10 blev sutten tabt og Jimmi sejrede sikkert med 5 points forspring.
Denne dag nuppede Per, Lars og undertegnede så vidt jeg husker en birdie.

Desværre er der lidt malurt i bægeret. Ved en kontrol af scorekort har Jimmi spillet med et slag for meget på alle runder. Han har 20,4 i hcp.
På Cedar-pine har han spillet med 24 slag, skulle være 23 slag.
På Magnolia/Ceda spillet med 23 slag, skulle være 22 slag.
Resultatet er ikke korrigeret for dette. Det forbliver som det er, men ..................... en uskik.
Andre er ikke tjekket, men regner med at alle var klar over at hcp sikkert ikke var det samme ved tilmelding, som det er for nuværende og der dermed er korrigeret for dette på scorekort.

Efter runden fik vi lidt og spise lavet udregninger over skyldige beløb på kryds og tværs og der er vist stadig lidt ubetalte mellemregninger.

Indlagte konkurrencer:
Laveste bruttoscore: Lars
Længste drive: Ole
Nærmest hul: Niels
Dufferpræmien: Palle.
Komplet resultatliste findes under resultater.  

Efter præmieoverrækkelsen pakkede vi det sidste og drog glade hjem efter en dejlig tur.

Jeg har modtaget foto´s fra Ole, Jimmi og Per. Modtager gerne flere, så der kan laves et samlet album med dem alle. Håber flere kan bidrage.

Jeg glæder mig allerede til næste års tur.

Hygge/Fooooore
webmaster.

ps. Det er gået lidt stærkt, så tager forbehold for slavefejl og slagfejl......