4. runde i vinterturnering 2013/14 - afviklet i Sct. Knuds Golfklub. Stableford fra gul Tee.

5 mand til start kl. 11.00. Regnen ophørte 1 times tid før Tee-time og vi fik en meget fin efterårsrunde med 2-3 m/s krydret med solskin og blå himmel på størstedelen af runden. Næsten for godt til at være sandt, med de vejrudsigter som har præget de sidste dage.

Nyborg banen er hårdt ramt efter stormen med væltede træer. Det generede os dog ikke væsentligt. Nogen steder lå der lidt vand på banen, men den var på ingen måde smattet eller pløret. Kanon fine fairways at spille/slå på. Her halter vores egen bane meget efter.

Flere havde en lidt tung mave efter andesteg og rødvin. Den værst medtagne var nok Lars som havde holdt sølvbryllupsfest på Hotel Svendborg. Sengetid omkring kl. 04. Flot af Lars og stille op. Det forlyder fra svigerinden at hun var sikker på han IKKE var mødt op. Sådan var tilstanden hos Lars kl. 04. Men tillykke til Lars og Inge.

Spillet var som vanligt lidt svingende hos næsten alle. Men nogen gange KAN golf føles nemt. Det oplevede undertegnede under størstedelen af runden. Fra hul 7 til og med hul 17, blev der spillet 1 under banens par. (10 par + 1 birdie i rap). Bruttoscoren blev 78 slag og 41 stableford point. Personlig rekord på 18 huls bane. Der var egentlig ingen spektakulære slag i det. Lars havde et enkelt "Chip in" som reddede 1 point.

Nærmest hul. Lars ramte, men bolde fortsatte desværre ud af green. Vi andre var langt fra.
Længste drive: Undertegnede.

Med 5 point for meget er undertegnede vinterreguleret fra 10 til 9. Mister 1 slag på 9 huls og 2 slag på 18 huls. Ikke noget med HJO.....

Nu lover de frost og jeg frygter at vores 18 huls (sommergreens) bliver lukket.  

Spilleplan er justeret ind. Runde 6 snupper vi fra Blå. (Hvis det er til sommergreens)

Foooore.
/redaktøren