18. runde i vinterturnering 2018/19.

Ref. af dagens runde på 9 hulsbane i SGK af Jimbo...

Dennne gang var runden forlagt til Svendborgs 9-huls bane som egentlig stod ganske fint. Green prikket med huller der gjorde de store skader misundelige - ikke nem at putte på og alligevel sluttede vi med ikke mindre end 4 birdies:

Jimmi på hu 6 og 10

Per H på hul 6

9-jernet på hul 10 - direkte på indspil


Vejret startede egentlig ok og efter 1½ time begyndte det så småt at regne - dog ingen synderlig vind der kunne drille for meget.

8 mand var mødt men kun 5½ gennemførte - vi er sgu ved at blive gamle og svagelige. Ervin måtte stoppe efter de første 9 pga dårlig ryg, Palle fuldte trop efter 13 huller - her var det benene der ikke kunne mere. Endelig skulle Benjamin nok ikke have spillet de sidste 9 da hans ryg også drillede gevaldigt, hvilket tydeligt kan ses på resultatet.

Dagens top-3

Steffen 31
Per H 29
Jimmi 29

Både 9-jern og københavneren var stærkt draget af den kunstigt anlagt sø på hul 5, ja 9-jernet var sågar i begge gange. På for-9 præsterede undertegnede at chippe ned i samme greenbunker ved hul 8 hele 3 gange og så var det hul slut.Næste uge spilles der også i Svenborg hvis vejret tillader - der skal ikke meget mere vand til før Faaborg er at foretrække.

Nyd vejret og hils fruen

Web: Takker.

Forbehold tyrk og slavefejl.............