13. runde i vinterturnering 2015/16.

Ref: Lars Jensen - Danmark

Ca. 0 gr. lidt vind og diset;  men lige meget, vi tog da bare i sim-golf i Odense.
Alle baner i det Sydfynske og omegn, var dækket af sne, vand og frost :o (
Vi det var;  Ervin, Flemming, Jimmi og Lars.
Jimmi kom 7 min i teeoff - han havde benyttet et vækkeur der stadig stod på sommertid ! Godmorgen Hr. Madsen :o)
 
Dagens bane var også noget mere eksotisk. Puerto Rico, i Caribien - Dorado Beach.
 
Det må også ha været dårligt vejr der, for det var ikke mange point der blev scoret, en anden årsag kunne også være de putte-omstændigheder der skal forceres i sim-golf !  Dagens bedste var Jimmi med 28 p. 
Grundlaget for de 28 point blev lagt med en 4-points birdie på hul 10, og dermed  var bag- 9 også Jimmi`s. Flemming kunne dog også præsterer en birdie, denne på for-9, som han så vandt. 
Tættest hullet; På for-9 lykkedes det ingen at ramme "pladen" - og eneste der kunne ramme på bag -9, var Hr. Schmidt, så xtra-point her til Flemming.
På trods af flere sø-bolde, lykkedes det alle at komme hjem med den samme bold i dag.
Alle kunne dog drikke både kaffe og øl, under dagens runde.Indsat kommentar web: Er det vinkelen på foto der er lidt tosset eller er der et eller andet tovligt på det billede? Uden at skulle kloge mig, ser det ud for mig, som om der skal korrigeres voldsomt senere i svinget.


 
Vi sender nu, Ervin og Flemming, til Sydligere himmelstrøg, i næste uge, og håber de så scorer lidt bedre der. Referenten var glad for under dagens parlør at høre de ikke har lejet bil i det Spanske - jeg blev nemlig OVERHALET af Flemming på vej hjem !! Vi er slet ikke misundelige på deres lille golfrejse :0)
 
Oplevet og refereret således, LCJForbehold for tyrk og slavefejl.

/web