9. runde i vinterturnering 2018/19.

5 tilmeldte Tee-Clubbere og 2 gæster.

Vejret: Helt fortrinligt. 6-8 grader, rolige vindforhold på de første huller og tiltagende til 4-6 m/s. Lidt sol ind imellem.

Men de sidste 2 dages heftig regn, har gjort banen meget våd. Kan godt klemme ud, at de dyrt indkøbte Harald Nyborg støvler, har ikke meget vedhæftning på banen. Det var sku skod.

Ikke meget at berette for runden, ingen birdies, 2-3 stk´s "Erviner" En enkelt dame fra Jimbo og Bihl havde lige en der klarede at komme forbi dame tee med 10 cm.

Lars var tæt på længste drive hul 7 og det vil han gerne have dokumenteret, så hermed:Hul konkurrencer: Vores gæster Jesper og Ole lå til point her, hvis de havde været med i de konkurrencer. Ole hul 8 og 10. Jesper hul 4.

Dagens top 3 var Lars med 33, Jimmi 33 og Ole 32.

I mangel af spektakulære hændelser og skrive om, vender jeg lige tilbage med noget som jeg glemte at skrive om i sidste spillerunde.

Af en eller anden årsag, har undertegnede ikke fået spillet med Ervin siden sidste vinter og jeg var nærmest paf. Sidste vinter var han tæt på at opgive spillet. Men den rigtige medicin har da gjort, at han næsten spiller som i ungdommens vår. Masser af punch i slagene og dermed masser af længde. Ligeså med flow i spillet. Det var delme fedt og se.
Mere af den medicin.

Næste søndag på hjemmebane. Jeg reserverer de først frigivne tider. Men vi er enige om at vi er klar til at slå ud kl. 9, hvis banen er til det.

Vores greenkeeper har meldt ud at 18 huls lukker permanent for vinteren den 19. december, så det er sidste gang vi spiller den - i denne vinter.

Ses.
/web.

Forbehold tyrk og slavefejl.............