"Benjamin´s" dobbelt runde dag.

I den anledning holdt 9-jernet følgende tale til knægten:

Kære Per Bihl

Kære fødselsdags- og jubilæumsgæster.

 

Vi er en lille forsamling fra Tee Club, som gerne vil ønske dig tillykke med dagen.

 

Tee-Club er en 10 år gammel klub, der spiller vintergolf hver søndag i al slags vejr. I Tee Club er vi startet en foryngelseskur og det er her, du kommer ind i billedet. Du er nemlig netop optaget som benjamin i klubben. Her er 2 klistermærker som bevis på dit medlemskab.

 

Der er som du ved krævende optagelseskriterier for at blive medlem af klubben. Et kriterium for optagelse i klubben er normalt, at man ikke spiller med dobbeltstreger på scorekortet. Men der er jo et stykke vej endnu, unge mand !

 

Trods dobbeltstregerne er du alligevel optaget og det er så sandelig på grund at dit gode humør og relativt omgængelige væsen.

 

Seniorerne i Tee Club vil gerne hjælpe dig af med dobbeltstregerne. Lektionen starter i dag:

 

1)   Vi har konstateret, at når du tømrerhamrer bolden af sted fra tee-stedet, så er der en udpræget tendens til, at bolden slicer betydeligt og ofte helt ud af banen. Det er ikke godt for dit næste slag, som jo så bliver dit 3 slag. Vi har derfor pillet lidt ved nogle bolde og lagt antispin ind i kuglerne, så de ikke slicer. Boldene er orange, så du kan finde dem i baggen, når du står på tee-stedet (gave: pose med orange bolde indlagt med bly i halvdelen)

 

Én bold er hvid og den er af ypperste kvalitet (gave: ProV1 på gummitee). Så den må du først spille med, når du når HCP 15.8, som er grænsen for dobbeltstreger. Vi har skrevet det på bolden, så du har noget at gå efter.

 

2)   Et sted til forbedringer er også din putning. Det er jo jammerligt, at se dig misse et put på 50 cm. Vi har derfor lavet en ny putter til dig, som helt sikkert vil nedbringe dine puts (gave: putterskaf med hammer; PH design)

 

Det nævnte vil ved træning helt sikkert nedbringe dit HCP, når du ikke længere slicer og dine puts bliver sænket.

 

Hermed ønskes du hjertelig tillykke med dagen.

 

Drenge; 3 hurraer og er langt.

 

Kærlig hilsen

Tee Club

09-11-2018


Forbehold tyrk og slavefejl.............