5. Runde i vinterturnering 2014/15.

Igen - igen super efterårsvejr. 10-13 grader, lille brise og masser af sol.

For 1´ste gang i år, fuldtallige d.v.s. 8 Tee-Clubbere til start. Dog var et par lidt handicappede af henholdsvis let influenza og en dårlig skulder. Men det holder ikke en "Tee-Clubber" tilbage. Vi fik inddelt hold som fik følgende udseende:
Bold 1: Ole, Per Jimmi og Palle.
Bold 2: Lars, 9-jern, Ervin og undertegnede.
Man kunne også sige en hurtig bold og en "knap" så hurtig bold. Denne gang var der ikke kun ventetider på 8 huller, men på ALLE 18. Det bør vi kunne gøre bedre. Måske skære lidt ned på antal prøvesving og så være klar når det er ens tur.

Ecco Touren kører med følgende 40 seconds kampagne:  www.eccotour.org/40seconds/

Der blev oprettet en hold konkurrence. Blev ikke klar over om det var de 3 bedste eller alle 4 scorekort som var tællende pr. hold. Under alle omstændigheder var hold 2 bedst på begge parametre. De har håneretten.

Bedst på dagens elevator golf var Ole med 33 point, undertegnede 31 og Lars 30 point.
Længste drive tog Ole sig af og nærmest hul måtte der målfoto til. 4 bolde lå indenfor en længde af: 1 stk pind + 1 stk putter + 1 led af en tommestok. Ca. 20 cm mellem fjernest bold og tættest bold. Ervin vinder nærmest hul.På hul 13 brillerede Ervin ved at tage en mavelanding ned af Tee-sted på hul 13. Desværre var ingen hurtige med kamera. Hans jakke fik i hvert fald det man kan kalde "jordfarve" på fronten.

Fra bold 1 forlyder det at Palle var på besøg i størstedelen af anlæggets bunkere. Kun 1 gang kom han op i første slaget. Han forstår det ikke. Han mener ikke at det har nogen betydning at han spiller med wedges fra krigens tid.

Efter runden en dejlig kop øl i klubhuset, hvor vi vendte forskellige ting.

1: Tee-Club tur til det sydlige i marts måned 2015. Et par stykker var ikke helt med på den og det blev besluttet at ingen tur i 2015, men helt sikkert sidste uge i marts 2016.

2: Vi nærmer os en situation hvor der kan være 2 som har samme handicap. Hvad gør vi i tilfælde ved lige scores. Vi indskriver i vores hjemmelavede sct. Andrews regler at man simpelthen deler i porten. Eks: Begge laver dagens bedste scores på 36 point. Der er 8 og 7 point til deling = 7,5.

3: Nogen har modtaget invitation til Nima´s jubilæum og 50 års fødselsdag, andre har set den offentlige invitation på facebook. Per, Palle, Ervin og undertegnede tager derhen. 9-jernet går med i gaven uden at deltage.
Vi er jo 3 som spiller MH hver uge i sæsonen, med Nima. Ham og konen var ligeledes et festligt indslag i vores tur sydpå tidligere i år.

4: Ønske om en anden bane næste søndag.
Faaborg var foreslået. Den er fuld optaget af turnering på søndag. Nyborg er ved at gå i hi og hul 13 er spærret og resten kommer løbende. Vi reserverer på Vestfyn, men bibeholder reservationer i Svendborg. Kaldes en helgardering.

5: Hulspils turnering. Som det fremgår af forsiden - særskilt side.

Under dagens spil dukkede disse 2 ting op hos 9-jernet. Ved ikke hvorfor, men her er de:

    

/web