20. runde i vinterturnering 2013/14.

Så blev det forårs temperaturer. Ved tee-off ca. 6 grader. Ved hul 18 ca. 14 grader. Høj sol og 5-6 m/s. En helt igennem kanon golfvinter med kun 2 elektron golfrunder.
Ole er stadig sygemeldt. Det er ikke helt godt siger 9-jernet, men forventer at Ole kommer næste weekend.
Per meldte afbud på grund af denne finger Pivskid!!!! og så har han beskidte negle ;-)

Så 5 tee-clubber og en gæst (Jimmi) til start.
Bold 1: Lars, Palle og Ervin
Bold 2: 9-jern, Jimmi og web.

Lars har bare fundet formen, heldigvis lidt for sent. 18 point på både for 9 og bag 9. Når nu han var igang med at rage til sig, snuppede han lige længste drive (hul 15) også. Nærmest hul (Hul 8) kunne ingen tee-clubber ramme. Jimmi kunne - 2,5 m fra kæppen.

Som sædvane endte det med duel mellem 9-jernet og web. 9-jern 2 point foran efter hul 16.
Web misser et 75 cm put på 17 for at hente det ene point. Men nix. 9 - jern stadig 2 foran.
Hul 18. Web efter bogen, GIR + 2 put = par og 3 point. 9-jern 170 m til kæp i 3 slag. En lille svag slice med kølle og langt ind i skoven til højre. Slog en nydelig provisorisk tæt på green. Han VILLE åbenbart finde den første. Det gjorde han. Inde midt i et væltet grantræ- uspillelig. Tilbage og over på 18 hulsbanen - hul 1 og droppe. Så hørte vi bulder og brag fra skoven igen. Opgivet. Det var nu synd for ham for han havde på forhånd lovet BANK til alle med ret til at moone.   

Med 2 runder tilbage kan der ikke længere ændres på placering 1 og 2 i den gennemgående. 3 pladsen er et opgør mellem 9-jern og Per. De må hellere gå i samme bold i de sidste 2 runder.

I spilleplan for næste weekend stod der Langeland/Barløse/Midtfyn. Var kun et forslag, som nu er taget af bordet. Vi spiller i SGK. Hvis 18 huls åbner til næste weekend bliver det den, ellers 9 huls. Der er booket. Kan slettes hvis den ikke åbner.

Til vores afslutning, har Vestfyn været i spil. Banen er optaget af åbningsturnering. Efter ønske fra Palle spiller vi vores egen og rykker 1 time frem, således vi har tee-off kl. 09.00

Vedr. vores rejse til Spanien. 9-jern kører med Ervin og Lars kører med web til Billund. Afgang kl. 14.00 fra Svendborg. Odense/Middelfart er et helvede fredag eftermiddag siges der.

Ses næste søndag.
/web