16. runde i vinterturnering 2013/14.

Efter 3 ugers pause fra rigtig golf, var banen atter til golf. Næsten forårsagtigt 6-7 grader, ingen regn, men krydret med en til tider, kraftig brise.

Vi var fuldtallige til For 9 + 2 gæster, Jimmi og Hans. 9 mand ialt. Ny rekord.

Gæsterne gjorde det fortræffeligt. Jimmi var dagens topscorer med 34 point ialt. Lars derefter med 31, undertegnede 30, Palle 30, Ervin 30 og Hans ligeledes med 30. Det er absolut godkendt.

Ervin må siges at stå for dagens præstation. En sidsteplads på for 9 og så brænder han banen af på bag 9 og vinder den suverænt med 19 point.

I den gennemgående, byttede Lars og 9-jernet placering. Lars stjal 4 point fra 9-jernet. Han var 1 point foran inden idag, men nu 3 bagefter. Han er HELT klar næste weekend, så skal Lars ha da, da. Afstanden til nr. 1 forblev uændret. 

Per havde valgt huller til ekstra scores idag. Uvist af hvilken grund, men begge skulle spilles i en strid modvind.
Undertegnede tog nærmest hul som var 8. Ingen andre var vist på. Helt normalt.
Længste drive som var 11, snuppede Lars i al beskedenhed.

Per stoppede efter for 9. Så undertegnede og 9-jernet gik så en 2 bold, som udviklede sig lidt til en hulspils match. 9-jernet var foran med 1 på hul 7. Udlignet på hul 8. Så stillingen var helt lige da vi slog ud på sidste hul. Begge har et ekstra slag på det hul.
Vi ender begge på green i 4. Putter til ca. 50 cm fra pinden. 9 -jernet putter for en deling af hullet. Men kan slet ikke stå for presset, får noget der ligner Yips og på formidabeltvis skubber han bolden udenom hullet. Han tog det nu pænt ;-)

De sociale netværk, har fanden skabt. Synes ellers jeg har taget forholdsregler. Men en af mine nærmeste skrev alligevel. Så spredte det sig med lynets hast. Uagtet at man er tæt på en depression når man runder 60, ja så skriver Per: "Hvordan føles det at være mellem 60 og 70" Tak Per ;-) Var der nogen som nævnte ordet "PLI"?

Så var det ingen hemmelighed mere.
Derfor lidt aftergolf i hul 19. Ærgerligt Per ikke kunne være med. 1000 tak for gaverne.
Mobiler er bedst til at snakke i, billedkvalitet er så som så, men det der kom ud af det ses  her....   
 

Ses næste søndag.
/web