8. runde i vinterturnering 2013/14.

Dagens runde:
Så gik den ikke længere. Lortevejr. Frosne greens. Først småregn og tåge. Så mere regn og blæsten tog gevaldig til. Koldt var også. Spille 18 huller i det vejr. Golftosser siger jeg bare.

Det var dog ikke noget der generede Lars synderligt, han havde styr på længderne. Landede lige før de frosne greens og ind og i. Kanon for 9 i 19 stableford point og brutto i +3. Derefter så det ud som om han blev bange for at blive reguleret så der gik lidt HJO i det på bag 9.
Dog ikke mere end at han lige ville have nærmest hul 10. Eneste mand på green.
Længste drive var Palle. Den sneg sig lige på fairway. De øvrige 4 kunne ikke ramme banens bredeste fairway.

Dagens stunt 1: Palle for 9 hul 2. Drive i venstre hen over skov og hegn og måske OOB. Lagde en provisorisk til rette på Tee. Jernene den simpelt hen sådan en, så Tee røg flere 100 m ud af fairway, UDEN at snitte bolden. Den lagde sig tilrette oven på hullet fra Tee. En ganske fin præstation. Der blev tæsket en mere afsted og vi var nu ude i noget regel knepperi. Heldigvis fandt vi bolden "onside", så Palle endte med en 5´er og 2 point af de gode.

Dagens stunt 2: Er desværre blevet pålagt, at nævne et par ubetydeligheder, som undertegnede desværre stod for. Der røg adskillige shanks på kontoen fra undertegnede idag. Men på hul 15 var det helt galt. Med 70 meter til pind, blev der shanket helt i højre, hvor Lars befandt sig. Han skærmede sig af med paraply og var helt rundt på gulvet. 3 slaget blev shanket lige ind i "barnevognen" som Palle udtrykte det. 2 straffeslag oveni. Det var så det hul..........
Det blev der grinet lidt af, men den der ler sidst ler bedst. Bedst på bag9 - ja gæt engang.

Palle meldte fra til næste søndag. Havde fået et kanon tilbud fra Star Tour. På torsdag flyver ham og fruen til Tenerife på 4 stjernet hotel i en uge. Pris for begge 2300 kr. Det var sku da et fund for pengene.

Efter runden hyggesnak i klublokalet. Lars havde sørget for øl og redaktøren for kaffe.

Vi var tidsnok hjemme så Bjørnen kunne følges på de sidste 5 huller i Sydafrika. Ren triumf i en fantastisk kulisse. På hul 18, fyldte tribuner på 3 sider. Overalt vejede de sydafrikanske flag fra de entusiastiske tilskuere. På storskærm, kørte store øjeblikke med Mandela. Bjørnen blev spurgt om sit syn på landsfaderen. Det gjorde Bjørnen fortrinligt. Gary Player var med til at hylde Bjørnen.
Må indrømme at det gibbede i undertegnede et par gange. Så filmen Invictus om Mandela igår aftes. Det gjorde ikke respekten for manden mindre. R.I.P.

Lige nu lover de lune temperaturer de næste 10 dage. Det må betyde vi ses næste søndag til greens der tager lidt bedre imod.


Foooore.
/redaktøren