5. runde i vinterturnering 2015/16.

Stadig kanonvejr for årstiden. Det meste af nattens stormvejr var pist væk, lidt frisk vind og starte på men den var næsten væk da vi var færdige med runden. 11-13 grader og fuld sol. Herligt. Men banen er våd - rigtig våd.

7 mand til start. Horne er vist langtidsskadet. Albuen vil ikke som Per vil.

Idag stod der Tee 62 (6200 m - hvid) på spilleplanen. Ikke alle er lige begejstret for 
det tee-sted.

Der var flere gange "Erviner" i løbet af runden. 9-jernet havde bla. en på hul 9 som blev sendt langt ud over jernbanen. Han var på vej til baggen efter ny bold, da holdfællerne så at den blev sent tilbage til midt fairway. -Sådan-. Ervin havde naturligvis også sådan en størrelse, det var dog et af de nye mange træer som er ved at blive plantet.

Der var også lige lidt til den historie side som er et af de projekter undertegnede har gang i. "Flest damer på en runde". Palle lavede mange, så helt styr på det har vi ikke. Der var i hvert fald 2 dobbelte, hvor det først var 3 slaget som var forbi Tee - 48 (Rød). Palle havde selv talt det til 5.
Apropos damer: I 4 bolden med 9-jern, Jimmi, Lars og Ervin, var det kun Jimmi som kom forbi rød Tee på hul 17. Godt vi ikke tager det så bogstaveligt med dameøl, så ville vi nok være lidt overrislet inden hjemkomst, søndag efter søndag

Jimmi havde et indspil på hul 12 som ramte kanten af koppen og sprang langt væk, den havde han gerne set i.

Længste drive havde Lars. (måske sidste gang den er med).
Nærmest hul - vi  er tilbage på sporet. Ingen ramte.........

Dagens bedste samlede score stod Lars for. 33 point, skarpt forfulgt af 9-jernet med 32.

OBS: MED RØDT
Lars havde en forespørgsel. Kunne det lade sig gøre at flytte runden den 29. november fra kl. 10.00 til klokken 09.00? Han skal optræde på slap line over på Valdemar Slot om eftermiddagen. Som de ufattelige gode golf venner vi er, står vi naturligvis gerne op midt om natten, for at spille med Lars.  

Undertegnede havde forslag med i baglommen. På forhånd var der tilsagn fra skadesramte Horne.
Når der bliver kigget på "Ekstra score" for i år og sidste år, er der 3 mand som ikke er registreret med nogen ekstra point for længste drive. 9-jernet har jo ofte stået med tårer i øjnene og sagt "Den får jeg alligevel aldrig". Vi skal have alle i spil, så fremover ryger længste drive ud og erstattes med et af de lange par 3 huller, som et nærmest hul istedet. Havde egentlig ment at hul 13 skulle være fast, da det er det korteste og alle burde kunne nå den med en driver, men det mente man godt kunne være flydende og aftales fra gang til gang. Et nærmest hul på for 9 og et nærmest hul på bag 9. Enten 4 eller 13 indgår altid.

Havde en aftale med Per om at forslaget lige skulle have en uges betænkningstid, men stemningen var for forslaget, så det er vedtaget.
Jeg forsøger at få alle de små lokums aftaler som ikke står i nogen Sct. Andrews regler indflettet på siden med regler. Ligeledes aftaler om point og ekstra scores ved individuelt- og holdspil, således så vi undgår store debatter.

Palle har indhentet tilbud til efterårs turen. 3-4 steder i Sverige. Der er 20 % rabat ved bestilling inden 1. december. Palle sætter tilbuddene sammen og sender til alle. Datoen var 9-10-11 september. Vi kender ikke golfkalenderen endnu. Men Palle siger vi kan springe fra, helt hen til 14 dage før. Så det er vel ok.

Ses næste søndag til slagspil fra Tee 48. (Rød).

Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web