2. runde i vinterturnering 2017/18

Bane: Langesø - spilleform: Slagspil fra gul.

Tirsdag skrev Lars: Tag paraply med på søndag. De lover 19mm regn. Sådan en vejrudsigt 5 dage før er jo herlig. Det plejer at betyde godt vejr, når vi kommer til dagen.

Ja, det blev kanon vejr. Høj sol og rolige vindhold, helt perfekt. Det stod i skarp kontrast til MH afslutning dagen før i Svendborg. Silende regn hele dagen. Føj den var klam.

Til spillet: Det var bestemt ikke prangende. Nu spillede vi slagspil, men for sjov skyld  kommer lige her point tallene i stableford: 18,19,20,21,22,28,29. Sikke en gang yank.

Greenkeeperen har sikkert moret sig med pind placeringer. Det har han helt sikkert været ene om. Hul 15 - par 3, her præsterede vi at lave 4 point og vi var 7 til det.
Men det var nu også nærmere lavet om til et tivoli/minigolf hul. Op af bakke til 10 cm fra pinden og derefter tilbage og et nyt 6 meter put. Det og så et par huller mere skal greenkeeperen sku ikke have ros for.
Skal det nævnes at der var et enkelt 7 put, samt et 5 put.

Banen var våd, meget våd, men til at spille, når vi tog lempelse i brug.
Jimmi fik spillet et perfekt par 5 hul. På i 3 og en givet birdie, som spille partnere dog VILLE SE. På samme hul lykkedes det ligeledes både Lars og undertegnede at høvle hver 2 bolde out. Godt gået. Det blev hver en 2 cifret.

Bedst på dagen var Jimmi. Ervin havde idag valgt at slå ud fra gul tee.

Næste søndag kommer foreløbig kun 4. Lars har fået armen vredet rundt og er tvunget med til Portugal for at spille golf med viv og et par venner. Per vil med fruen til Stockholm og 9-jernet vil hygge med fruen på Rømø.

Vi snupper Blommenslyst og der er booket tid til de 4 tilmeldte.

Palle har opponeret mod datoen for julefrokost. Der er samtidig "banko arrangement" ude i golfklubben. Det vil han og frue gerne deltage i. Så for at komme dem i møde, foreslår jeg vi flytter julefrokost til den 3. december.

Da vi satte os ind i bilerne opdagede jeg lige noget på nabo bilen. Tror den kører så langsomt at edderkopper ingen problemer har med at lave spind under kørsel :-)
Tror det var dagens tekst.

Forbehold tyrk og slavefejl.............

Ses
.

/web