19. Runde i vinterturnering 2014/15.

Ref. Ljc.

18.-hulsbanen, fra gul tee, stableford.
Velkommen tilbage til web, havde sidst sovet i går kl. 6.00…..den manglende søvn, kunne man ikke se på for-9. Web var også den eneste der præsterende en birdie i dag, hul 3. Men trætheden meldte sig på de bagerste huller.

Lidt vind i dag, + 3-4 gr. og dejligt med solen, som følgesvend hele runden rundt.
Afbud fra Jimmi i dag, KBH vist nok.

Ervin og Flemming kunne kun deltage på for-9, Ervin en frokost han vurderede var klogt at møde op til, og Flemming skulle til Rømø, super de mødte op i dag.
Vi havde tættest på hullet på hul, 6, her var Flemming den eneste der blev liggende, tillykke. Greens var svære i dag, da de under overfladen var lidt ”bundfrosne”. Frosne ar de fleste af søerne i dag, Ole gled hele vejen og søen på hul 17, fik dog ind og i over fra fairwayèn på hul 12.
Længste drive, var i dag hul 16, ikke alle mente det var den rigtige disposition Da vi gik fra hullet var vi ikke helt enige om hvem der havde det længste drive, og nærmere opmåling afventer via googlemaps ??? Niels og Ole er i konkurrence herom.
Hr, Bremer hade en dejlig kølig øl med, og efter denne kunne undertegnede gå hjem i sang og pleje sin feber, 38,4 målt kl. 15

Mvh. Lars.


Web. Med hensyn til længste drive, har jeg ladet et ? stå på ekstra score. Nogen har Endomondo på mobilen. Andre en golf gps og der findes vel et hav af målere. Håber uanset hvilken hold sammensætning der er, at en i bolden kan måle fremover, når der er tvivl. For disse diskussioner er noget belastende. Når der er tvivl, skal tvivls boldene måles med samme app/program/gps, da jeg har erfaret at de måler lidt forskelligt selvom det er samme gps der bruges. Undertegnede bruger fungolf og har også endomondo. Her kan være 10-15 meter i forskel på de samme anstande.

Så lige den personlige holdning. Synes ikke man bør vælge et hul hvor der kan være meget taktik i hvordan det spilles. På 16 slår man ofte en 3 kølle eller går "Tigervejen". I min verden er et long drive hul et hvor det bare gælder om at knalde til bolden på en god bred fairway. I enkelte af PGA turneringerne har man lagt et long drive hul ind. Det er ned af bakke, og medvind og så er den bred.
Ligeledes er jeg da enig med Lars, at man også godt kunne vælge et modvindshul engang imellem, selvom jeg synes det er sjovere med vinden i rumpen.

Den sidste ting. Prøv lige og læs vores vinter hcp regler. Er der ikke en som skal reguleres?