12. runde i vinterturnering 2016/17

5 tilmeldt, men 1 meldte fra om lørdagen. På grund af lukkede sommergreens i Svendborg var Faaborg valgt til dagens runde, med start kl. 10.00 på grund af udebane.

Ugens vejr har været med regn, sne og masser af frost, men noget tø lørdag, gjorde runden mulig. Is på 2-3 greens, resten var fine at putte på, men de var hårde og tog ikke imod noget som helst. Bedst illustreret ved 1 green ramt i 2. slaget og ingen ramte på par 3 huller. Nuvel de var ramt, men alle løb eller sprang af igen.

Vejret var faktisk kanon. 1-2 grader og vindstille. Ingen sol, men ingen havde problemer med kulde.

Så - så - så er der lige et eller andet med kombinationen af PALLE OG FAABORG.... Sidste år havde han en del forgæves ture til Faaborg, fordi han ikke havde fået læst beskeder. Vi andre var klar i Svendborg - Palle var klar i Faaborg.
Denne søndag havde Palle vist også glemt at læse beskeder: Det var skrevet i referat, doodle samt WhatsApp. Sted og tidspunkt. Palle var klar på første TEE kl. 08:45. Vi andre kom så 1 time senere. Men forgæves har det været for Palle. Han fik trænet chip og fik bonus med 1 birdie på hul 17 med netop et chip i.
Ligeledes på hul 17 fik Lars slået tæt til kæppen og fik noteret en birdie. Andre birdies var der ikke.

Lars præsterede en ægte "Ervin" på hul 7. Fuld hammer på drive og ind i skoven til venstre. Ramte træ og sprang tværs af fairway og 20 cm fra out of bounds i modsat side. Flere andre var også på skovture, men fik desværre ingen "Erviner", og måtte slå i urt og busk.

Per var bedst på for 9 med 16. Undertegnede på bag 9, ligeledes med 16.

Samlet: Web 30, Per 27, Lars 23 og Palle med 22.

Inden vi startede runden, synes Per at vi skulle spille High/Low. De unge mod de gamle. Som det så ofte går er det de gamle som løber af med sejren. Det var dog tæt - meget tæt. Afgjort på sidste put. 36 huller at spille om. De gamle vandt med 1 up. Så kan man selv regne på hvem der var sammen med hvem..........

Lige inden runden kom der besked på WhatsApp fra 9-jernet, at han var også klar.
Foto var vedhæftet. Det så dog lidt mere indbydende ud, ind det vi skulle ud i.Der er dog ikke kommet meldinger om hans score.

I kommende uge lover Yr.no +grader de kommende dage, men herefter frost, men ingen sne. Så spørgsmålet om Faaborg måske skulle gentages næste søndag ligger lige for. Lad os få nogle meldinger på doodle/WhatsApp sidst på ugen (fredag), hvad stemningen er.

Forbehold for tyrk og slavefejl.


Ses
.

/web