9. Runde i vinterturnering 2014/15.

Yank - Yank og Yank..... Vejr, spil, slag - det hele var af H til, men humøret var da meget godt alligevel. Sådan er vi bare og sådan skal det også være. Stort set ingen andre end TOSSERNE fra Tee-Club kunne finde på at spille i det vejr ;-)

7 mand til start. Ervin var dog forhindret i at gå bag 9 og nøjedes med de første 9 huller.
Vejret: 2-4 grader, 8-10 m/s og regn mere eller mindre på hele runden.

Sidste gang observerede nogen af os at Jimmi havde lavet et kanon drive (i længde) på 14. Næsten oppe ved Rød Tee på hul 15. Ja en anelse skæv...... men lang. I dag gentog han kunststykket på hul 17 som var valgt til længste drive, blot med den forskel at nu var det Gul Tee på hul 16, som lagde landings område til. Tror vi skal prøve at hjælpe med at "line" ham lidt op, så han også får længden med på det hul han spiller. Den dag det lykkedes får vi lidt konkurrence til Ole, som efterhånden snupper længste drive hvergang.

Idag valgte Ole også at snuppe nærmest hul, så han er stukket helt af med vores specielle ekstra point.

Men Ole kan også slå kort. På hul 5 fik den en i røven og 20 meter frem - dame øl, det var han ikke ene om. Undertegnede havde vist også et par, og krydrede runden med 5 shank, OOB, samt adskillige forsøg på at jævne nogle træer glat med jorden. Uffffffffffff.

På hul 17, var det 9-jernet som ville brillere og lave en "Stenson". Bolden i hazard, 90 % dækket af vand. Det lykkedes ham at komme op......... i 2 forsøg og resultatet blev en streg på hullet. Kom igen.

Den samlede pointhøst lå idag mellem 21 og 27 point. Ole og Jimmi med 27 og undertegnede med 26.

Som sædvanlig hyggede vi med snak og pils efter runden.

Ses næste søndag til Slagspil/snorematch over 9 huller fra GUL TEE..... og efterfølgende julefrokost hos Ervin og Jytte.

/web