19. Spillerunde - Afslutning og spisning hos 9 - jernet, samt planlægning af efterårstur.

En ganske rædselsfuld vinter, set med golfbriller, burde være ovre nu, men ret symptomatisk spillede vi afslutnings runden i snevejr og kun et par graders varme. Det blev dog lidt bedre som runden skred frem.

Men trods vejret førte nogle sig gevaldigt frem. Per som har haft teten hele vejen, afsluttede perfekt med 36 point og en helt suveræn vinder af vores gennemgående vinterturnering. Ja faktisk tog han det hele. Nærmest hul og længste drive. 14 af den slags point er det blevet til. Næstmest scorende i den kategori, har lavet 5. Så jo han har ført sig frem.

Efter runden mødtes vi hos Flemming og Marianne til, sild, ost og kaffe, med diverse tilbehør. 1000 tak for det fine arrangement.

Vi fik udelt lidt præmier for dagens runde, gennemgående turnering, samt overrækkelse af den gule førertrøje som bæres hvergang indtil en ny vinder den - eller hvordan var det nu det var?

Der har i vinterens løb været drøftet forskellige ting vedr. vores traditionelle efterårs tur eller måske en forårstur.
Per kom med et billig forslag til efterårstur, som blev vedtaget.
1 overnatning med morgenmad og 2 x greenfee på Bruntlandbanen. Formedelst 600.00 kr.
Lidt tillægspriser for 1 ekstra overnatning og greenfee. Den svæver lidt. Vi snakker om at tage den ekstra overnatning i Flemmings sommerhus på Rømø og så spille Rømø.
Dato: Fredag den 11. oktober til søndag den 13. oktober. De 600,00 kr skulle betales med det samme.

Vedr. forårstur. Per har lige været på Algarve kysten med Bravotours og samlet lidt erfaringer. Det kan laves billigere ved selv at arrangere. Fly afgår lørdag og tirsdag begge veje. Så der er flere muligheder. Der er dog et lille (stort) problem. Bag enhver mand står jo en kvinde og nogle af disse kvinder under ikke deres mænd en rigtig drengetur. De vil sku med. Det arbejder vi så hen imod, så vi undgår skilsmisser.

Vi fik også drøftet lidt omkring nye medlemmer og justering af vedtægter. Kort sagt/skrevet: Vil man være med i klubben, så må man også møde op og vise interesse for at klubben fungerer. 

OG NU VIL VI HAVE FORÅR!!!!!!!!!!!!


Hygge
/Webmaster.