Svendborg d. 7/2 -16

Referat af Lars Jensen - Danmark

Svendborg 9-hulsbane var valgt til dagens runde.

+ 6 gr. Lidt vind, ingen nedbør – ok vejr for årstiden.

Niels og Ole var ikke mødt op i dag

Lodtrækningen for dagens hold, var pudsigt nok i samme opsætning, som i sidste weekend i Faaborg.

Der var i dag valgt at sætte bunkers i spil, da der hverken var sne eller is i disse. Det kostede nok et par point for alle.

Nyt: i stedet for tættest hul på 2 par -3 huller, blev der i dag valgt at flytte det ene, således at der blev tættest hul, i 2.-slaget på et par-4 hul. For-9 hul 6, og bag-9 hul 10.

Lars tog hul 6, 20 cm nærmere hullet end Jimmi i 2.-slaget

Hul 10, tog Ervind sig af, foran Flemming. Hr. Hansen ramte simpelthen stangen, og den lagde sig til ro en meter fra hullet.

Der selvfølgelig også en ”Erviner” i dag – og hvem andre end Ervin, kunne lave en sådan, i dag på hul 9. Per, var eneste der i dag kunne frembringe en birdie, hul 4. Til gengæld var der to spillere der kunne præsterer 4-puts - vi nævner ingen navne, dog går der rygter om at det var en advokat og en sømand !

Flotte runder i dag af Jimmi og Per. Henholdsvis 33 og 31 point. Jimmi var i dag The chip-master, flere gange ind, max 20 cm fra hullet, og i !

Flemming og Lars kunne også noget ingen andre kunne, nemlig at slå smut, hen over vandet på hul 14.

Scores:

For-9: Jimmi 18, Per 15, Lars 13, Palle og Flemming 11 og Ervin 9 point.

Bag-9: Per 16, Jimmi 15, Ervin 13, Lars 12, Palle 12 og Flemming 10

Vi sluttede af med fødselsdags øl, sponsoreret af Per, og under nydelse af de alkoholiske drikke, blev vores afslutnings-dag/match, d. 17 April, foreslået afviklet på Rømø – lad os høre hvad folk har af meninger om dette. Flemming har en hytte vi kan overnatte i.

Fore!!!!!!!!!!!! Set og hørt af LCJ.


Lige en hilsen/selfie fra solkysten. Lige til at holde ud, men nok lidt stærkt vanedannende.
Tillykke med fødselsdagens til Per herfra, ligeldes med genkomsten af det gode spil. Så kan jeg måske få lidt modstand hernede alligevel ;-)
Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web