14. runde i vinterturnering 2017/18

Bane: Langelands Golfklub - spilleform: Slagspil fra gul.

Oprindelig var der booket Faaborg, men lørdag kl. ca. 16 kom Lars og Inge forbi Faaborg Golfklub og Lars tog dette foto:Sendte det til de tilmeldte. En sms blev sendt af sted til Langeland og her lød det "Ingen sne". Herligt Langeland blev booket og samtidig blev der skrevet på doodle, hvis nu nogen fandt ud af det rent faktisk blev et helt aldeles fortræffeligt golfvejr og alligevel gerne ville deltage.

Nuvel, der kom kun de 3 tilmeldte, Flemming, Lars Jensen - Danmark og web.
Vejret som nævnt overfor, aldeles fortræffeligt. Skyfrit, høj sol, 1 m/s og 0-2 grader.
Greens var en anelse frosne, men gode slag til green blev liggende, ikke noget med at springe 50 m op i luften.
Der var slagspil på programmet, men ingen løb ind i katastrofer. En enkelt snemand. Det var det. Birdies var der ingen af og heller ikke mange birdie chancer. Flemming en enkelt, web 2 stk og Lars 3 stk. Alle var meget lange put. Så nul birdies.

Efter vi havde slået ud, startede den lokale vinterklub, men de hentede os aldrig. I det hele taget var der rigtig mange som havde valgt at spille golf denne dag. En del fra Svendborg. En enkelt kunne vi kende på lang afstand. Einar ølmand.....Hul 11 og 2 flotte fyre siger 9-jernet.

Markeringer var det ligeledes småt med. 9 ud af 18. Lars 5, 9-jern 2 og web 2.
Topscorer for dagen kan ses i resultater, men kan da lige sætte den lille fyr på ............

Efter runden en kop øl i klubhuset, samt et stykke chokolade. Tak for det 9-jern.

Der var lidt glemte sager efter julefrokosten. Det var Horne´s. Det havde vi taget med, da vi havde set en opdatering på facebook fra Per´s elskede hustru. Der var noget vi lige skulle have tjekket op på, - kunne det nu passe.

Opdateringen:


Her står jo at chefen ikke mener der bliver tid til golf. Heldigvis mener Per nu godt der kan klemmes lidt ind om søndagen. Rom blev jo ikke bygget på 1 dag. Nu fik vi ved selvsyn set at det lille hus på prærien får en ordentlig omgang. God arbejdslyst og kamp til Per og Britt.

Vi fik ikke snakket bane til næste weekend, men Faaborg må være på igen. De lover en hel del varme grader fra onsdag, så sneen må være væk til næste weekend. Opdater venligst doodle med masser af tilmeldinger. 3 er jo lidt få.

Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web