9. runde i vinterturnering 2015/16.

Lille sluttet selskab på 3. Tørvejr og en MEGET tør bane. Vi anede kun en smule vand på et enkelt hul. Vi havde og så en lille brise og som det ses her i modvinden på hul 18, skulle der kæmpes en del for at komme frem. Brisen - ja, snare storm 15-18 m/s men lunt alligevel.Langeland var destinationen idag grundet den lukkede bane i SGK. Vi skulle efter plan spille hvid tee. Den har de ikke, så der justeres i spilleprogram igen. Det blev gul og stableford.

Vi var ikke de eneste på banen, der var faktisk mange ude og spille. Det forstår man altså godt med de baneforhold som de har. Røjserne kunne vi sagtens lade blive i bilen.

Lars udnyttede mandskabsmanglen og vandt både for 9 og bag 9. For 9 havde 9-jernet og Lars samme score. Lars tog ligeledes nærmest hul. Vi havde ingen birdies, men der sneg sig lige en enkelt dame ind. Ligeledes en formidabel "Ervin".

For undertegnede er put blevet en katastrofe. 7 stk 3 put og 2 stk 4 put. Brugte pitchen på green 2 gange og så kunne 1 put klare sagen. Det skulle jeg nok have gjort hver gang.

Ervin har foreslået at hvis vi ikke kan spille i SGK næste søndag, så starter vi 1 time tidligere og det på Langeland.
Fin ide som dagens 3 spillere bakker op om, men Faaborg er jo tættere på og i god stand, så hvad med den i stedet.Forbehold for tyrk og slavefejl.

/web