3. runde i vinterturnering 2016/17.

Spilleplanen sagde Langesø, men det er ligesom om at den må vi bare ikke spille. 2 gang vi må aflyse den. Sent lørdag blev det bekendtgjort at For 9 var blevet lukket på grund af for megen nedbør. Øv og en gang øv mere. WhatsApp igang og Svendborg blev valgt og booket. Alle tilmeldte var obs på ændringen og ingen kørte forgæves til Langesø.

6 glade golfere var tilmeldt. Det frygtelige vintervejr som var spået, holdt sig heldigvis på afstand, så vi fik en runde med en lille snert af sol, rolige vindforhold, 6-7 grader at lune os på og endelig lidt vand fra oven på hul 17 og 18.

Bolde blev inddelt. Per, Ervin og 9-jernet i bold 1 og Palle, Lars og web i bold 2. Uden at overdrive kunne man vist godt sige at bold 1 tog sig god tid til slagene ;-) Vi fik ihvertfald hurtigt en del 3 bolde op i rumpen.

Dagens mand var Ervin. Efter 6 huller havde han 16 point. Vinder suverænt for 9 med 22 point. På bag 9 blev tempoet sat lidt ned. Kun 17 point her, men nok til at vinde bag 9 ligeså. Samlet 39 point og en vinter-handicap regulering venter.

Herefter fulgte web med samlet 33 point og Lars med 27.
En enkelt birdie blev det til for undertegnede.

Der blev efter runden snakket spektakulære slag og bold 1 var enige om at det måtte være alle Ervins 1 put der kom ind under det. Det var rigtig lange puts som blev holet.

Et par "damer" blev det også til, men skal undlade at sætte navn på dem. Men kan da tilføje at det var ikke undertegnede.

Et par druknede bolde blev det også til.

Næste søndag: Enighed om at vi lurepasser lidt og ser om Langesø måske er åben. Den afgørelse afventer vi til senest lørdag. WhatsApp fungerer jo tilsyneladende for alle. Er den lukket snupper vi Svendborg efter planen. Hvis det imidlertid viser sig at sommer greens bliver lukket i Svendborg - ak ja hvad hulen gør vi så? Faaborg?

Men ses. 


/web