4. spillerunde. Stadig fint golfvejr...
  Først en "lille" undskyldning for min tekst sidste søndag. Var ikke til stede, men havde læst at man ikke kunne handicap reguleres længere, da der var oplæg på fairway. Det vidste sidste søndags spillere ikke og spillede efter sommerregler. Per kunne således reguleres og blev det også. Tillykke med det.


Denne søndags spil refereret via mail fra Ole:

Det var jo en super dag at spille, der var ingen vind lidt diset og temperaturen var lige omkring 10 grader. Der
var jo det lille minus at der kun var mødt 2 spillere op til dagens match, men så kunne man jo i værste tilfælde blive nr. 2

På hul 2 var der igen ingen ekstra score til de ihærdige spillere.

Længste drive hul 3. Ole ramte fairway og var længst.
 

Flemming var ikke helt i humøret da mange af slagene ikke kom så langt som planlagt, det var faktisk først på de sidste huller hvor Flemming pludselig råbte op at nu havde han fundet ud at hvad der var galt, så resten af spillet var faktisk helt ok.

(indskudt kommentar fra webmaster:) Møjspil - er det ikke bare golf i en nøddeskal)

Nærmest hul 15. Ingen ramte green.

Dagens resultatside viser at Ole gik en god runde med bl.a. 2 fugle på kortet og 35 point.

På hul 16 gik Ole "Tiger vejen" og tog en provisorisk med som blev lidt kort, så den skulle spilles først. Afstand til pind 147 m. Landede 2 m til højre for flaget.

Bolden fra "Tiger vejen" blev fundet i roughen med 67 m til flaget. Landede 1,5 fra pinden og fuglen var hjemme. Gode slag.

Næste søndag: Langtids vejr prognosen lover stadig mildt vejr. Så mit forslag går på at vi får afviklet en runde fra hvid tee næste søndag inden 18 huls banen bliver lukket af for vinteren. Hvid tee eksisterer ikke på 9 huls banen. Det gør rød, så den kan vi stadig nå selvom frosten skulle sætte ind.

Fra hvid tee får vi 4 ekstra slag. Dem skal vi såmænd nok få brugt.

Beslutningen om hvid/gul eller rød kan jo tages på 1. tee af dem som møder op.

Håber vi ses søndag....................
 


Hygge/Fore
Webmaster.