13. runde i vinterturnering 2018/19.

9 mand idag med 1 gæst.
Vejret: 0-3 grader, særdeles tåget og vindstille. Faaborg var valgt og den står super fint for årstiden.

Lodtrækning til startrækkefølge:

Bold 1: Horne, 9-jernet og Palle.
Bold 2: Lars, Bihl og Ervin.
Bold 3: Jimmi, Steffen og undertegnede.

På dagens runde var det lutter skud ud i tågen. Ca. 90-100 m frem kunne man se. Det gav mange udfordringer, da vi ikke havde en kinamands chance for at om der gik nogen. En 4 bold som gik et par bolde foran os, var helt ufattelig længe om det. På et tidspunkt stod vi alle 3 bolde og ventede på samme tee-sted. Tålmodigheden var på prøve.

Der var dog et særdeles opmuntrende indslag undervejs. Tine og Ole Thalund må være en slags overskudsmennesker. Sørme om ikke de havde stillet bord op ved tee-stedet på hul 12. Varm kaffe og aldeles velsmagende hjemmebag. Nøj det var godt. 1000 tak for det. De har sommerhus ca. 500 m væk. Næsten naboer med Inge og Lars.Tilbage til spillet i tågen. Det forlyder at Bihl snittede Horne med en bold/triller. De er jo navne brødre, så mon ikke de fandt ud af det. Senere var det bold 2 som råbte en del mod bold 3, da bold trillede tæt på en som var groet fast på stedet. De 2 andre var nået til næste tee (hul 17)

På hul 17 tog Lars markeringen og fik en birdie, som viste sig at være rundens eneste.

Jimmi mener det bør nævnes at undertegnede havde en super godt ramt slag på hul 12, men klunk - ret ind i et af træerne der står lige midt i fairway på hul 12. Fanden til sted. Men bolden endte 30-40 længere tilbage end hvor den kom fra.

Erviner var der vist i alle boldene, forlyder det.

Dagens topscorer var IGEN Jimmi med 30 point, med Lars og Bihl som de næste, med hver 29 point. 

Efter runden øl og sludder i hul 19. Her var Kjøbenhavneren ved at total panikke. Al det her nymodens pjat med iphone og mobilpay er jo noget skrækkeligt noget. Han mente at have betalt 300 kr for 1 øl til 30 kr, med "dimsen". Det viste sig dog ikke at være tilfældet.Så lige en opstramning. Der er ofte fejl på scorekort, men når det ikke har betydning får det lov at ligge. Men denne gang synes jeg lige det skal frem. De POINT man har fundet frem til på for underlig vis, er sikkert rigtige nok. Men de skrevne scores er ikke.

Lars scorekort     9-jernets scorekort     Palle scorekort

Fåborg bookes til næste søndag til de tilmeldte.

Ses.
/web.

Forbehold tyrk og slavefejl.............