6. runde i vinterturnering 2017/18

Bane: Langelands golfklub - spilleform: Stableford fra gul.

4 tilmeldte til dagens runde + en gæst Per Bihl.

Faaborg og Midtfyn havde idag valgt at afholde ande turnering, så ingen plads til os, hos dem denne søndag. Langeland var alternativet. Den er tør som Faaborg, rigtig fine fairways og greens. Greens er desværre noget langsomme. Der skal slåes godt til den.

Vejret var aldeles perfekt til golf, på det meste af runden, kun enkelte dryp på et par huller. Temp. omkring de 11-12 grader og svag vind.

Driving range var desværre lukket, så det blev lidt af en koldstart.

Bold 1: Jimmi og Bihl.
Bold 2: Lars, Palle og web.

Koldstarten kom dog kun til udtryk i bold 1. 2 DAMER................ For den enes vedkommende lykkedes det først at komme forbi rød tee i 3. slaget. Det var til gengæld et super godt slag .

På hul 2, nærmest pind, havde undertegnede forventet en notering. Pind i fjerneste hjørne. Pind high og 2 meter fra kæp. Men ak, Lars trak lige et stjerneslag op af baggen til 50 cm fra pind. Sikker birdie og det blev rundens eneste.

På hul 5 fik vi lige en lille sjov episode. Navnlig oven på den vi havde i Faaborg på hul 10.
Undertegnede spillede som en landsbytosse på det hul, greenbunker, flæk langt over green og chip ind fra modsatte side. Imens lå de 2 andre på green, men meget lange put. Da undertegnede er ved chippe, ser jeg Lars putte med "PINDEN" i. Han forventede ikke at komme så tæt på, men den ramte både hul og pind og trillede derefter 90 grader til siden. For at spare tid, havde ham og Palle lavet aftalen, sagde han. Hvem var markør da, hov det var undertegnede. Men så påstod han at den ikke ramte pinden, det var nu ganske tydeligt selv for undertegnede. Men undertegnede er jo en flink mand, modsat visse andre............

Afgørelse på for 9. Inden hul 9, Lars 17, web 16. Lars med laveste hcp. Hvad vi ikke vidste var at Jimmi var rundt i 18. Både lars og undertegnede tosser lidt i det på sidste del af hullet. Lars ender med 6-1 og 18 point. Undertegnede lige udenfor ca. 5 m fra green i 3. Chip i, til en par og 19 point. Sådan skæres den ;-)

Hul 10. Palle er sulten, kiksene må frem. Tudekiks der blev til et rigtigt kiks. Med den i munden som en anden tallerken neger, (hvad skriver man ellers) hamrer eller forsøger Palle at lave længste drive. Bolden når ikke ud af tee og han slår næste slag fra samme tee sted. Det var "DAME" nr. 3.

Resten af runden, forløber uden de helt episoder. Dog ser vi at Jimmi planter flag hist og her. Lange og lige drives som han også noteres for. Lidt underligt at de ikke bliver konverteret til nogle flere point. Vi andre er ikke i nærheden af dem og ligger i hø og møg.

Frokostpause hul 12. Palle med kiks igen og undertegnede med pizza. Svært at arrangere pølser og cornflakes på en runde.Summesumarum: Web 37, Jimmi 33, Lars 32, Bihl 27 og Palle 24. Dermed web 0,3 ned i vinter hcp og dermed igen lavest.

Som foreslået på WhatsApp, var vi klar til udslag lidt før at Langelands vinterturnering gik igang. Håbet var en lidt kortede rundetid end sidst vi spillede i Faaborg. Vi blev ikke generet af nogen, lukkede dog en enkelt 2 bold igennem. Bold 2 var rundt på 3,5 time og bold 1 i noget som lignede 3 timer og nogle minutter. Herligt det også kan lade sig gøre. En god kop eller 2 blev det til inden vi skiltes som "bedste venner".

Næste søndag, ser lidt "TOM" ud. Kun Palle og undertegnede er i stand til at komme. 9-jernet lander søndag morgen og er yderst tvivlsom. Vi spiller Faaborg. Om ikke andet så skal Palle og undertegnede nok finde ud af at dele pointene............. Men det er sku lidt ærgerligt at ikke flere møder op.

Siden med vinter hcp er opdateret og med Jimmi´s ønske om aktuelt hcp tilføjet.

Tror det var dagens tekst.

Forbehold tyrk og slavefejl.............

Ses
.

/web