20. runde i vinterturnering 2016/17

Midtfyns golfklub

8 sek/m vind, regn hele for-9,  PIS-vejr ! det løjede dog lidt af på bag-9 og konstant regn vente til støvregn/tørvejr. Men meget svære betingelser i dag !

Stableford fra rød tee

Et sidste øjebliks afbud fra Ole.

Lars havde sin søn Theis med, så 7 mand til start, lodtrækningen sendte Erivn, Jimmi og Flemming ud i 1. bold ( de drak snaps på runden , for at holde varmen), derfor bold to; Per, Palle, Lars og Theis.

Ervin havde fremstillet nye flag til dagens dyst, materialet til flagduen, var vi ikke helt enige om hvor og hvis klædeskab det stammede fra ? Men de var fine. 

Birdies var to af, Lars hul 7, Theis hul 18, og så præsterede dagens gæst en "givet" eagel på hul, 7, Theis tog dog puttet på de ca. 35 cm, Bingo ! 

Opportunisterne, anført af advokatrådet, var inde på, efter runden og resultaterne blev fremlagt, at far og søn ikke kunne fører scorekort for hinanden, har derfor for god ordens skyld, vedhæftet underskrevne kort fra disse to.

Andet foto vedhæftede foto, greenen på hul 7, Per missende desværre sit birdie-put. (web: Burde Per ikke skamme sig lidt?)

Palle var dagens putte-mester, 5-6 stk hulkant og så i !

Dagens score/point:

For-9: Lars 18, Palle 16, Flemming 16, Ervin 14, Jimmi 12 og Per 10 ( Theis 16)
Bag-9: Lars 17, Palle 17, Jimmi 17, Per 12, Flemming 11 og Ervin 11 ( Theis 14)

Nærmest hullet -par 3:
hul 2 Jimmi, hul 15 Lars

Nærmest hullet 2.-slag:
hul 1 Lars, hul 12 Per

Længste drive:
hul 3 & 16 Palle, hul 5 & 7 Lars, hul 13 & 18 Jimmi

Tak for øl til Per, og tak for fribilletter til Advokat-Fyns A/S 

Fore !     Ref. Lars Jensen Danmark. ( Per er ref. næste runde)

Note her fra Mojacar. Hvis det kan være en trøst med al det regn I kæmper med, så får vi 17 dages regn de sidste 14 dage, hvis Per spådom om regnvejr skal blive en realitet. Men når vi kigger på de første 5 uger vi har været her, så nager tvivlen os.