12.  runde i vinterturnering 2013/14. Midtfyns Golfklub.

Dagens runde blev gennemført i Midtfyns Golfklub. Vi var atter heldige med vejrforholdene. Vi så en lille smule sol, en lille bitte smule regn og meget moderate vindforhold. Temp. omkring 6-7 grader.
Banen stod rigtig fint for årstiden. Lidt vand nogle steder, men fine fairways og næsten ingen pløre som vi desværre kender det fra vores egen bane. Absolut IKKE tung at gå på, med vogn.

Alle mand til start. Helt kanon. Flemming vendte tilbage fra skiferie i en aldeles fortræffelig form, men dog alligevel noget ujævn. 3 første huller. Par, Par, birdie og 10 point. Han var eddermame igang. Tror han blev bange for at miste slag, for på de næste 6 huller fik han 5 point og dermed 15 point ialt på for 9. Dermed blev der plads til en bedre bag 9 i 19 point.

Ialt for dagen fik Flemming 34 point. Lars opnåede 33, Niels 32 og Ervin 30. Resten var under de 30.
I kraft af vores pointsystem blev Lars dagens vinder. Lige med Flemming, men brugt færrest slag.

Palle var SUR. Hans putter ville bare ikke som ham. Det forlyder at han havde 4 put under 40 cm som blev misset. Det var så blevet hverdag for ham, efter at have leveret en runde hos Torsdags Vikingerne i 42 point.

Når nu vi er ved Palle, så har han tilbudt at stå for vores vinter afslutning, ugen efter vi kommer hjem fra Spanien. Dato lidt uvist endnu. Vi skal lige have styr på om alle kan.

Mere Palle. Han stod for det suverænt bedste slag i vores nærmest hul konkurrence.

Der var KAMP om længste drive. Mod alle sædvaner, var næsten alle på fairway. 4 mand passerede hegnet på hul 18. Undertegnede længst.

Lars er nu påbegyndt med fratrækkere. I næste runde er der 5 mere som passerer de 20 x resultat. Ervin mangler endnu 3 x 9 huller før han starter med fratrækkere.

Vi skal altid huske at læse det med småt. Jeg havde en dialog omkring greenfee prisen på de 200 kr. De havde jo tilbud på en 4 bold booket i golfbox til 800 kr. Så jeg ville have en pris for alle på 200 kr. pr. mand.
De er med i "Den fynske greenfee ordning", hvilket normalt betyder reduceret greenfee på HVERDAGE.
De har så tilføjet "hos os gælder det også søn og helligedage". Det havde jeg ikke lige set. Så en helt unødvendig dialog.
Det kan vi jo så med fordel benytte en anden gang.

På runden idag, har der mig bekendt ikke være nogen rigtige spektakulære slag, som bør have omtale.

Hvis nogen på et tidspunkt ytrer ønske om at spille Langeland, er jeg helt med på den. Den plejer jo også at være en god vinterbane.