7. runde i vinterturnering 2016/17.

Morgen - nej natte vækning fra Niels Juelsvej. Præcis 06:50 bimler og bamler det fra WhatsApp. Ligner ikke noget. Per havde ikke tid til at bede om "arbejdsro", men efter forlydender nåede han det han skulle;-)

7 mand fremmødt i udmærket golf vejr, årstiden taget i betragtning. Overskyet, rolige vindforhold og 1-2 plus grader. Greens var dog frosne. Hjalp lidt på 2. runde, dog forblev green på hul 9 dybfrossen på begge runder.

Grund til at hejse Alle scorekort er 100% godkendt. Underskrift spiller/markør.   Kun en lille skønhedsfejl. Skrevet forkert pointtal ud for x antal slag. Men uden betydning.

Palle havde fravalgt tee-club til fordel for "konen og banko". Måske nok et klogt valg. Det giver sikkert et plus på kontoen.

Dagens spilleform: Slagspil fra gul og det fra 9 huls banen.

Bold 1: Lars, Jimmi og web. Bold 2: Per, Ervin, Ole og 9-jern.

I den spektakulære afdeling kan nævnes at Per/Ole som var markører for hinanden, begge præsterede en 9´er på hul 12. Godt gået. Efter 9´eren tog Ole sig lidt sammen og lavede 6 pars i streg. Fra hul 13 til 18. Web startede hullet før og tog ligeledes 6 pars i streg.
Eneste birdie på runden stod Jimmi for, det var på hul 17.
Per lavede en god præstation på hul 4. Han var nærmest hul. Super. Desværre 4 putter han og noterer en dobbelt bogey. Tæt på en tangering af 9-jernets rekord på et 5 put i Spanien.
Bedst på dagen var det web 71, Ervin 73 og Lars i 75 netto. Hvis det var stableford så det lidt anderledes ud. Web 31, Jimmi 30 og Ervin 30.

Næste søndag står der Texas scramble og julefrokost, hos 9-jernet, på programmet.

For lige at gentage:

Texas scramble: 1 plads 8 tee-club point 2. plads 7 tee-club point. Håneretten er ekstra præmien. Har "en" slået et fantastisk slag, får vedkommende ikke selv lov til at spille videre. Det er en gennemgående "single" turnering og så må forskellene ikke blive for store når man ikke selv har indflydelse på det.
Det ene hold er jo kæmpe favoritter, men skulle det utænkelige ske at der bruges lige mange slag på enten for 9 eller bag 9, er det afgørelsen "delte placeringer" som er gældende og intet andet.

Vi tager hul konkurrencerne med, selvom det er holdspil. Man er IKKE tvungen til at bruge den bold som er markeret i hul konkurrencen. En anden bold kunne ligge med en bedre indgang til green f.eks.

4ball: Tee-Club point: 1. plads 8 point. 2. plads 6. point. 3. plads 4. point o.s.v.
Spiller makkeren som en spand lort, er man stadig selv herre over sine egne slag og må så klemme ballerne sammen og selv score pointene.

Ses søndag til spil og frokost på Niels Juelsvej.


Tjek venligst jeres egne scores på resultatsiden. Der sker også nogen gange simple fejl her.

Forbehold for tyrk og slavefejl.

Ses
.

/web